(Poistunut julkaisusta)

Sesonkityöntekijä kukka-asetelmien tekoon
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Nyt haussa kuusi (6) reipasta ja näppäräsormista sesonkityöntekijää asiakasyrityksemme palvelukseen jouluisten kukka-asetelmien tekoon Tampereen alueelle.

Työ sisältää erilaisten kukka-asetelmien kokoamista mallien mukaan seisomatyönä. Aikaisempi kokemus tai muu puutarha-alan tietous ei ole välttämättömyys, hyvä asenne ratkaisee!

Olet etsimämme tekijä, jos olet ahkera, positiivinen ja innolla toimeen tarttuva asetelmien tekemisestä kiinnostunut henkilö, etkä pelkää liata käsiäsi!

Työn arvioitu kesto 7.12.-18.12.2018. Työaika arkisin ma-pe n. 8-16. Palkkaus puutarha-alan TES mukaan.

Tarjolla loistava tilaisuus päästä työskentelemään mukavassa porukassa ja kerryttää taskurahaa. Työ sopii hyvin esimerkiksi jo lomansa aloittaneelle opiskelijalle.

Tunnistitko itsesi? Naputtele siis kiireen vilkkaa hakemus verkkosivujemme kautta tai sähköpostitse katja.metsakyla@workpower.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Kysy rohkeasti lisätietoja Katja Metsäkylä 040 646 2426.

 

Avainsanat: sesonkityö, jouluapulainen, workpower