(Poistunut julkaisusta)

Sesonkityöntekijä elintarviketeollisuuteen
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Nyt on haussa työntekijä vihannesten pakkaustehtäviin sesongin ajaksi. Tämä työ ei vaadi aikaisempaa työkokemusta vaan siihen perehdytetään. Työ on 2-vuorotyötä mutta vuorot ja työpäivät pystytään sopimaan joustavasti.

Haemme vihanneskauppaa harjoittavalle asiakasyrityksellemme sesonkityöntekijöitä. Työpaikka sijaitsee Kalannissa. Tehtävään kuuluu vihannesten pakkaaminen linjastolla.

Työ on seisomatyötä. Työskentelytilat ovat viileät ja koneet aiheuttavat hieman meluhaittaa. Työ vaatii ripeyttä ja tarkkuutta. Työhön perehdytettään, joten aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä. Hygieniapassi on eduksi. Työpaikkan sijainnin vuoksi, julkisilla liikkuminen on haasteellista. Näin ollen on eduksi, jos sinulla on auto käytössä.

Työ on kaksivuorotyötä. Tarjolla on 2-viikon määräaikainen työsuhde tai vaihtoehtoisesti keikkatyösuhde, joilloin voit ottaa vastaan juuri ne työvuorot, jotka sopivat juuri sinulle. Työsuhde jatkuu mahdollisesti pidempään riippuen sesongin kestosta.

Palkka maksetaan kaupan työehtosopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tarve työntekijälle on heti! Lisätietoja saat soittamalla Opteam Raumalle, puh. 0409224407.