Sesonkityöntekijä elintarvikealalle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2021

Haemme Varkauteen Finnforel Oy:lle sesonkiin tuotantotyöntekijöitä jalostamoon.

Jalostamon työtehtävät sisältävät kirjolohenjalostustyötä kuten trimmausta, fileen käsittelyä, lopputuotteen pakkausta ja toimitusta sekä muita jalostamon työympäristön ylläpitoon liittyviä tehtäviä.

Tehtäviin luetaan eduksi elintarvike- tai prosessiteollisuuden koulutus ja/tai työkokemus. Tekniikan ymmärtäminen auttaa tehtävien omaksumisessa. Aiempi työkokemus ei kuitenkaan välttämätön, motivaatio ja asenne ratkaisevat.

Edellytämme hakijalta halua oppia uusia asioita ja sitoutumista työhön, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja hyviä tiimityötaitoja, vastuullisuutta sekä laitoksen toimintaa kehittävää työotetta. Työympäristö on osittain kylmä ja kostea ja työtehtävät vaativat hyvää fyysistä kestävyyttä. 

Työ sopii sesonkityöksi esim. aikuisopiskelijalle tai alan vaihtajalle ja työtä on tarjolla ainakin kesä-elokuun ajaksi, mahdollisesti myös pidempään hakijan oman käytettävyyden mukaan.

Valittava henkilö työllistyy Finnforelille määräaikaiseen työsuhteeseen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä.

Palkkaus elintarviketeollisuus TES mukainen, aloituspalkkaus 10,28€/h, tuntimäärä 18-40 h/vko. Tuntimäärää voidaan kasvattaa henkilön oman käytettävyyden ja osaamisen myötä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä klo 6-18 välillä.

Mikäli olet etsimämme noheva ja hyvän työmoraalin omaava tekijä, jätä hakemustasi pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta.


Lisätietoja hakuun liittyen antaa HR asiantuntija Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1458351
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varkaus