Sesonkimyyjä moottoripyöräliikkeeseen (osa-aika)
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021
Oletko kiinnostunut myynnistä ja moottoripyöristä? Onko myynti ja asiakaspalvelu vahvuutesi? Etsimme nopealla aikataululla osa-aikaista sesonkimyyjää kesän loppuun asti ajovarusteiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistuneeseen yritykseen Vantaalle. Tämä on moottoripyöristä kiinnostuneelle henkilölle loistava mahdollisuus kerryttää kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä. Lue lisää ja hae heti - paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Tässä työtehtävässä tulet työskentelemään myymälässä asiakasrajapinnassa, auttaen asiakasta löytämään hänelle tarvittavat tuotteet ja ratkaisut. Työ sisältää myyntiä ja asiakapalvelua, kuitenkaan myymälän siisteyttä ja tuotteiden esillepanoa unohtamatta. Kyseiseen tehtävään etsitään oma- aloitteista tekijää, jolt löytyy ymmärrystä ja kiinnostusta moottoripyöristä ja haluaa päästä työskentelmään näihin liittyvien lisävarusteiden parissa. Työ on määräaikainen heinäkuu 2021 loppuun asti, minimi 10h/vk (vuoroja voi olla enemmänkin, mutta tämä tarjotaan minimissään). Työvuorot painottuvat maanantaille, keskiviikoille, perjantaille sekä lauantaille, sillä viikonloput ovat kaikista kiireisintä aikaa.

Tarjoamme


* Pienen tiimin, jossa pääset osallistumaan monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin
* Etualan näkymän moottoripyörien lisävarusteidein myyntiin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Asiakaspalvelu ja myynti
* Myymälän siisteydestä huolehtiminen
* Tuotteiden esillepano
* Monipuolinen osallistuminen liikkeen päivittäiseen toimintaan

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tässä työssä kiinnostus moottoripyöriä kohtaan ja halu tehdä kauppaa ovat koulutustaustaa tärkeämpiä. Mikäli tunnistat itsesi toimeen tarttuvaksi, vastuuntuntoiseksi ja asiakaspalveluhenkiseksi tyypiksi, voit olla etsimämme. Hyvät tietotekniset valmiudet ja kyky kommunikoida sujuvasti suomen ja englannin kielellä ovat työstä suoriutumisen edellytyksiä. Aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja myyntityöstä nähdään isona etuna. Pitkää työkokemusta tärkeämpänä koemme kuitenkin reippaan asenteen ja omatoimisen työotteen.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Hyvä ymmärrys moottoripyöristä -- oma harrastuneisuus nähdään etuna
* Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
* Toimeen tarttuva ja omatoiminen työote
* Hyvät tietotekniset valmiudet
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Muuta tietoa


* Työmäärä: osa-aikainen (minimi 10 h /vko)


Aloitus: 12.4.2021

Kesto: 31.7.2021 saakka

Sijainti: Vantaa

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Eurobiker Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Eurobiker on vuodesta 2001 lähtien toiminut yritys, joka on erikoistunut ajovarusteiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1417469
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa