(Poistunut julkaisusta)

SESONKIAJAN PAKKAAMOTYÖNTEKIJÖITÄ
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018
Haemme Lihatukku Harri Tamminen Oy:lle
SESONKIAJAN PAKKAAMOTYÖNTEKIJÖITÄ
ajanjaksolle toukokuu - elokuu

Menestyt työssä reippaalla ja ripeällä työotteella - huolellisuutta ja tarkkuutta unohtamatta. Aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä ei ole ehdoton vaatimus - oikea asenne ja motivaatio työn tekemiseen ratkaisevat. Alalle soveltuva koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi.

Hyvä fyysinen kunto ja sujuva suomenkielentaito ovat edellytys työntehtävien menestykselliselle hoitamiselle.

Työtehtäviin järjestetään työn opastus ja perehdytys. Työ on viileätiloissa tapahtuvaa kaksivuorotyötä. Kyseessä on vuokratyösuhde.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 31.5.2018. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi.
Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5107, iisu.viinikainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.