(Poistunut julkaisusta)

Servitörer / Servitriser
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Skulle du vilja jobba inom restaurangbranschen? Är kundbetjäningen en hjärtesak för dig?

Vi söker nu en SERVITÖRER / SERVITRISER till Vasa.

Vår kund driver en trivsam lunchrestaurang i Vasa. Som servitör/servitris är du Personalhusets arbetstagare: hos oss kan du arbeta enligt din livssituation genom att kombinera arbete med fritid på ett för dig passande sätt.

Som servitör/servitris ansvarar du för den dagliga servicen och kassaarbetet i lunchrestaurangen. Arbetstiderna varierar på vardagarna mellan kl. 7–23 och antalet arbetstimmar varierar mellan 5–37,5 timmar i veckan. Även lördags- och kvällsturer är möjliga.

Vi förväntar oss av dig en glad betjäningsattityd och intresse för att lära dig nya arbetsuppgifter. Vi förväntar oss av dig även förmåga till flexibelt arbetande samt ett självständigt tag i och intresse för kundbetjäningsarbete. Tidigare arbetserfarenhet från branschen samt utbildning inom området ses som en fördel. I kundbetjäningssituationer behöver du goda kunskaper i det svenska eller finska språket.

Blev du intresserad? Skicka din CV och en fritt formulerad ansökan via den bifogade länken senast den 28 februari 2019. Arbetet börjar enligt överenskommelse.

Du hittar oss även på Facebook och Instagram - @personalhusetvaasa


Personalhuset är ett av Nordens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Kärnan i all våran verksamhet är att vi bryr oss: vi hjälper till att bygga framgångshistorier och vi är verkligen närvarande. Omfattande personalprofiler samt bedömning av de färdigheter som behövs i arbetet säkerställer att rätt kompetens möter rätt arbete. Vi på Personalhuset gör vardagen smidig och uppfyller löften varje gång. www.personalhuset.fi

Arbetsvälmående, arbetssäkerhet och förbättring av arbetsförnöjsamhet är väldigt viktiga ärenden för oss. Personalhuset Staffing Group är medlem i HPL (Henkilöstöpalvelualojen liitto) och auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Detta bevisar för våra kunder och anställda att vi är en ansvarsfull och pålitlig samarbetspartner. www.hpl.fi/auktorisointi