(Poistunut julkaisusta)

Servitör till Stadshotellet Jakobstad
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Nya vindar blåser vid Stadshotellet i Jakobstad, tror du att du kunde bli en av de som hittar sin plats i det nya super-gänget? Vi söker efter en positiv och flitig arbetskollega till hotellet, till arbetet hör servering i både restaurang och bar. Arbete utlovas 90h/3vka med start så fort som möjligt!

Du kan vara en redan mycket erfaren servitör eller en nybörjare i branschen, du tas väl hand om och skolas in i uppgifterna. Din arbetsmiljö kommer vara omväxlande och inspirerande, vi hoppas på att du som en viktig del av gänget även kan inspirera andra och att du är beredd att ta tag i uppgift som uppgift! I ditt arbete behövs hygien- och alkoholserveringspass men dessa kan inskaffas även efter anställning. På hotellet betjänas kunder på svenska, finska och engelska, vi ser gärna att du känner dig säker på minst två av dessa språk.

Stadshotellet erbjuder just Dig en plats i detta glada gäng och ordentlig inskolning i ditt arbete med möjligheten att utveckla ditt kunnande. Därtill erbjuds förstås personalförmåner! Ifall uppgifterna känns intressanta, men du är osäker på om just detta ställe är det rätta för dig, ring oss på 010-8500840 så funderar vi! Är du säker på din sak, ansök redan idag, platsen fylls så fort rätt person hittats!