(Poistunut julkaisusta)

Servitör / Servitris
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Skulle du vilja jobba inom restaurangbranschen? Är kundbetjäningen en hjärtesak för dig?

Vi söker nu en SERVITÖR / SERVITRIS till Vasa.

Vår kund driver en trivsam lunchrestaurang i Vasa. Som servitör/servitris är du Personalhusets arbetstagare: hos oss kan du arbeta enligt din livssituation genom att kombinera arbete med fritid på ett för dig passande sätt.

Som servitör/servitris ansvarar du för den dagliga servicen i lunchrestaurangen. Arbetstiderna varierar på vardagarna mellan kl. 7–17 och antalet arbetstimmar varierar mellan 5–20h i veckan. Även lördags- och kvällsturer är möjliga.

Vi förväntar oss av dig en glad betjäningsattityd och intresse för att lära dig nya arbetsuppgifter. Vi förväntar oss av dig även förmåga till flexibelt arbetande samt ett självständigt tag i och intresse för kundbetjäningsarbete. Tidigare arbetserfarenhet från branschen samt utbildning inom området ses som en fördel. I kundbetjäningssituationer behöver du goda kunskaper i det svenska och finska språket.

Blev du intresserad? Skicka din CV och en fritt formulerad ansökan via den bifogade länken senast den 31 juli 2018. Arbetet börjar så snabbt den lämpliga personen hittats.


Personalhuset är ett av Nordens största och ledande rekryterings- och besättningsföretag. Kärnan i all våran verksamhet är att vi bryr oss: vi hjälper till att bygga framgångshistorier och vi är verkligen närvarande. Omfattande personalprofiler samt bedömning av de färdigheter som behövs i arbetet säkerställer att rätt kompetens möter rätt arbete. Vi på Personalhuset gör vardagen smidig och uppfyller löften varje gång. www.personalhuset.fi

Arbetsvälmående, arbetssäkerhet och förbättring av arbetsförnöjsamhet är väldigt viktiga ärenden för oss. Personalhuset Staffing Group är medlem i HPL (Henkilöstöpalvelualojen liitto) och auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Detta bevisar för våra kunder och anställda att vi är en ansvarsfull och pålitlig samarbetspartner. www.hpl.fi/auktorisointi