(Poistunut julkaisusta)

Services Operations Specialist
M-Files Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

M-Filesin kasvutarina jatkuu vahvana ja etsimme tiimiimme Tampereelle tai Espooseen SERVICES OPERATIONS SPECIALISTIA liiketoiminnan dataohjaukseen, takaamaan datan korkeaa laatua ja varmistamaan sisäisiä prosesseja. Tehtävässä painottuu osallistuminen metriikoiden tuottamiseen ja toimintojen jatkuvaan kehittämiseen. Avustat liiketoimintatiedon hallinnassa ja osallistut aktiivisesti operatiivisen toiminnan tukemiseen. Taitavana koordinoijana pidät langat vahvasti sekä oma-aloitteisesti käsissäsi. 

Työssäsi:

  • osallistut laskutukseen ja sijaistat laskutusvastuullista
  • arvioit ja syötät tilausrivejä ja pidät ne ajan tasalla
  • katselmoit aktiivisesti komissioiden maksua ja maksatusta
  • avustat palkitsemislaskennassa
  • tarkastat ja raportoit työkirjauksia
  • avustat toimituskumppanien työtuntien ja laskujen käsittelyssä
  • suljet valmiita tilauksia ja lukitset niitä

Tehtävään kuuluu myös muita erikseen määriteltäviä projekteja ja tehtäväkokonaisuus muodostuu oman osaamisesi, kehittymiskykysi ja kiinnostuksesi mukaan. 

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on numeerista kyvykkyyttä, erinomaiset Excel-taidot sekä perustason SQL-osaaminen. Olet palveluhenkinen, sinulla on tarkka ja systemaattinen työskentelyote sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Sisäistät nopeasti uusia asioita, tartut asioihin aktiivisesti ja saatat ne myös loppuun. Sinulla on myös valmius hoitaa samanaikaisesti useita erityyppisiä tehtäviä ja innostusta parantaa ja tehostaa toimintaa ja työtapoja. Paineensietokyky ja sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat tarpeen tässä tehtävässä. 

Meillä pääset osaksi kannustavaa työyhteisöä nopeatempoisessa, kasvuorientoituneessa ja tunnetussa yrityksessä. Vaihtelevien ja monipuolisten työtehtävien myötä sinulla on hieno mahdollisuus kehittää osaamistasi ja kasvaa M-Filesin kasvun mukana. 

Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tähän työhön. Jos sinulle on kertynyt kokemusta, josta koet olevan hyötyä tässä tehtävässä, kuulisimme siitä mielellämme jo hakemuksessasi. Hakuaika tehtävään päättyy 11.11.2018 osoitteessa https://www.m-files.com/fi/careers. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.