ServiceNow Arkkitehti
CGI Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2021

Etsimme nyt ServiceNow Arkkitehtiä huipputiimimme vahvistukseksi! Tiimimme työkenttää on koko maailma – meillä pääset osaksi kansainvälistä toimintaa ja tekemisiin merkittävien isojen yritysten kanssa. Tästä:(https://www.cgi.com/fi/fi/asiakasesimerkit/fingrid-datahub-palvelunhallintajarjestelma) voit lukea lisää tiimimme asiakasesimerkistä Figridin kanssa. Oletko sinä etsimämme ServiceNow visionääri?

Uudessa ServiceNow Arkkitehdin tehtävässäsi toimit arkkitehtiroolissa ratkaisuehdotuksissamme. Ratkaisusuunnittelun ohella toimit myös merkittävässä roolissa tarjoustyössä, osallistuen tarjouspyyntöihin ratkaisusuunnittelijana. Lisäksi monipuolisessa tehtävässäsi toimit projektipäällikkönä asiantuntijoillemme, ja resurssihallinnan ja koordinoinnin ohella pääset myös osallistumaan käytännön toteutukseen.

Tehtävässä toimit osana noin 20 ammattilaisen tiimiämme, johon kuuluu muita arkkitehtejä, projektipäälliköitä ja kehittäjiä. Olet päivittäisessä yhteistyössä Intian tiimimme sekä asiakkaidemme ja muiden sidosryhmien kanssa, joten toivomme sinulta sujuvia kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi.

Tuleva työskentelypaikkasi on Helsingin toimistollamme.


Näin onnistut kanssamme

Tulevalta tiimikaverilta toivomme seuraavaa:

• Näkemystä ServiceNow alustasta ja sen mahdollisuuksista
• Liiketoiminnan prosessien ymmärrystä
• Integraatioymmärrystä
• Erinomaista kykyä toimia asiakasrajapinnassa ja omaksua asiakkaan toimintatapoja ja prosesseja
• Kykyä toimia projektijohtajuutta vaativissa tehtävissä
• Sujuvia vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi

Kaikista tärkeimpänä pidämme kuitenkin ennakkoluulotonta ja oppimishaluista asennettasi – meille on tärkeää löytää henkilö, joka todella sopii osaksi huipputiimiämme. Teknisen osaamisesi ohella olennaista on innovatiivinen asenteesi, raudanlujat ongelmanratkaisutaitosi sekä halusi työskennellä asiakasrajapinnassa.

Tulemme investoimaan valitun henkilön jatkokouluttamiseen ServiceNow:n osalta, joten toivomme sinulta halukkuutta sertien suorittamiseen.


Tuhansien uratarinoiden talo

Jos omannäköisen uran rakentaminen kiinnostaa, olemme sinulle oikea paikka. Vaihtelevat projektit ja urakiertomahdollisuudet talon sisäisen Head Hunting -tiimin avulla takaavat sen, että pääset kehittymään siinä, mikä sinua eniten kiinnostaa. Matkallasi saat seuraa lähes 4000 huippuammattilaisesta: ei ole sellaista teknologiaa tai toimialaa, jota emme tuntisi. Osaamisemme on alan huippua ja saat ympärillesi ammattitaitoiset kollegat, joiden kanssa sparrailla.

Merkityksellisen työn päälle CGI Academy ja lukuisat ohjelmamme, Cloudeamus esimerkkinä mainitaksemme, tarjoaa sinulle erinomaiset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. CGI Storm –yhteisöissä voit sparrailla muiden kehittäjien kanssa. Myös työsuhde-edut ovat houkuttelevat. Halutessasi voit sijoittaa palkastasi kolme prosenttia CGI:n osakkeisiin, jolloin yritys tuplaa sijoittamasi summan.


Kiinnostuitko?

Hienoa, nyt me haluamme kuulla lisää sinusta! Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään, antaa Peter Jantunen mielellään lisätietoa tehtävästä. Peterin tavoitat numerosta +358 503465958 seuraavina soittoaikoina: ke 30.6. klo 9-10, pe 6.8. klo 9-10 ja ke 11.8. klo 9-10.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 16.8.2021. Huomioithan, että kesälomakaudesta johtuen palaamme kaikille hakijoille viimeistään hakuajan päätyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot