(Poistunut julkaisusta)

Servicemedarbetare
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Vi söker nu en SERVICEMEDARBETARE till Kronoby.


Som servicemedarbetare arbetar du i med städning och matfördelning av kundens lokaler i en plantskola. Arbetstiden är 17,5-22,5 h/vardag mellan kl 07:00 -13:00. Jobbet är ett permanent anställningsförhållande.


Vi önskar att du är ansvarskännande, förbinder dig till arbetet och är redo att utveckla ditt eget arbete. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du sköter ditt arbete kvalitetsmässig och med god kundbetjäningsförmåga. Du är positiv och ska ha en bra fysisk kondition. Har du erfarenhet av lokalvård eller catering är det ett stort plus.  B-körkort är ett krav. ISS erbjuder dig en plats i en stor organisation med goda värderingar, hög kvalitetsmedvetenhet, med stöd och möjligheter att utveckla dig vidare på din karriär.


Blev du intresserad? Kom med i vårt team om du trivs med arbete inom kundbetjäning. Lämna din ansökan via denna länk redan idag eller senast den 4.11.2018.


ISS grundades i Köpenhamn 1901 och har vuxit till ett av världens ledande företag inom facility services. ISS erbjuder ett brett utbud av tjänster såsom cleaning, catering, property, support services samt facility management. ISS har cirka 480 000 anställda och verksamhet i 77 länder i Europa, Asien, Nordamerika, Latinamerika och Stillahavsområdet och betjänar tusentals offentliga och privata kunder. För mer information om ISS Group besök www.issworld.com