(Poistunut julkaisusta)

Serviceexpert
Kirkkohallitus, Kirkon palvelukeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Vi söker en
SERVICEEXPERT

för ett ordinarie arbetsavtalsförhållande hos Kyrkostyrelsen med placering vid Kyrkans servicecentral i Uleåborg.

Den huvudsakliga uppgiften är att sköta kundtjänsten vid Kyrkans servicecentral. Som serviceexpert arbetar du i kundgränssnittet med kundernas serviceärenden, ger kunderna råd och handledning om servicecentralens system och underhåller basinformation i systemet. Du hör till teamet för utveckling och produktionsstöd och deltar också i utvecklingen av processer och system genom att identifiera utvecklingsbehoven. Du är tvåspråkig och kan arbeta i kundgränssnittet på både finska och svenska.

Vi förväntar oss att du har tidigare erfarenhet och prov på någon av följande produktionsprocesser; bokföring, löner och anställningsregister eller inköp/försäljning/in- och utbetalningar/rese- och kostnadsfakturor. Du kan snabbt tillägna dig ny kunskap och lära dig nya system. Du är bra på interaktion och har goda datatekniska färdigheter. Du är serviceinriktad, framåt, lätt att samarbeta med och en flexibel teamarbetare. Du arbetar effektivt och målinriktat också i föränderliga och brådskande situationer.

Vi förutsätter lämplig yrkesutbildning eller yrkesexamen och den kunskap och kompetens som krävs för att sköta uppgifterna. Vi förutsätter också muntliga och skriftliga kunskaper i finska och svenska.

Som merit räknas
- erfarenhet av kundservice
- erfarenhet av datasystemen SAP eller Populus
- erfarenhet av församlingsarbete

Befattningen inleds enligt överenskommelse. Lönen bestäms enligt kravgrupp 502 i Kyrkans allmänna tjänste- och arbetskollektivavtal. Utöver detta betalas en årsbunden lönedel som baserar sig på arbetserfarenhet (totallön 2 322,53 - 2 670,91 euro/mån.). Innan befattningen tillträds ska den som valts visa ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd. En prövotid på sex (6) månader tillämpas.

Ansökan inklusive bilagor riktas till Kyrkostyrelsen och lämnas via den elektroniska rekryteringstjänsten på adressen sacrista.fi/snabblänkar/Lediga jobb senast onsdagen den 23 januari 2019 före kl. 15.

Frågor besvaras av Kyrkans servicecentrals kundservicechef Anne Saloniemi, anne.saloniemi(at)evl.fi eller tfn 050 440 9044, måndag 14 januari kl. 9- 11, tisdag 15 januari kl. 9 - 11, onsdag 16 januari kl. 9 - 11 eller torsdag 17 januari kl. 15 - 17.