(Poistunut julkaisusta)

ServiceDesk & Logistics-asiantuntija VideoVisitille
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

VideoVisit® on kotimainen etähoitoon ja sähköiseen asiointiin keskittynyt perheyhtiö. Mahdollistamme terveydenhuollon palveluiden saannin ajasta ja paikasta riippumattomasti suoraan kotisohvalle. Missiomme on tarjota ratkaisuja, jotka auttavat ihmisiä viettämään itsenäistä ja onnellista elämää omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Työskentelemme yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten ja asiantuntijoiden kanssa varmistaaksemme palveluidemme korkean laadun ja helpon saatavuuden. VideoVisit® etähoitoratkaisu mahdollistaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuottajille tehokkaamman tavan tarjota terveydenhuollon palveluita. Missä vain. Milloin tahansa.

Etsimme nyt Kuopion toimipisteellemme kahta ServiceDesk-asiantuntijaa

Sytytkö asiakaspalvelusta ja haluat hyödyntää työssäsi hyvää ongelmanratkaisukykyäsi? Etsimme tukipalveluihimme kahta asiakaslähtöistä ServiceDesk-asiantuntijaa vastaamaan 2. tason tuesta. Työssäsi vastaanotat tikettejä 1. tason asiantuntijoiltamme ja pyrit ratkaisemaan ongelman tai tarvittaessa eskaloit tiketit eteenpäin. Sinulla on hyvä teknologinen ymmärrys ja kokemusta Windows-, Android- tai IOS-käyttöjärjestelmistä. Pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi ja englanniksi sujuvasti. Oman mielenkiintosi mukaan voit myös erikoistua laitepuolelle Logistics Specialistiksi, jolloin vastaat mm. tablettien vianhallinnasta sekä vaihtolaitteista.

Meille tärkeintä ei ole pitkä CV, mutta arvostamme aiempaa kokemusta erilaisista IT-tehtävistä. Voit siis olla taustaltasi jo valmiiksi kokemusta kartuttanut ServiceDesk- tai asiakaspalveluammattilainen, hiljattain alalle valmistunut tulevaisuuden osaaja tai healthtech-alasta kiinnostunut alanvaihtaja. Tärkein valttisi on halusi kehittyä alan osaajana sekä motivaatiosi tarttua uusiin työtehtäviin innolla.

Meille urapolut ovat tärkeitä ja toivomme, että sinulla on myös vahva tahto kehittyä urallasi eteenpäin. Aiempi kokemus terveysteknologia-alasta ei siis ole välttämätöntä, eikä sinun tarvitse vielä hakuvaiheessa olla täysin valmis asiantuntija – me perehdytämme sinut uuteen työhösi!

Tutustu VideoVisitiin täältä: https://www.videovisit.fi/

Uusi työ asiantuntijakoulutuksen kautta

Rekrytoinnit toteutetaan yhteistyössä Saranen Consultingin kanssa DigiTalent Akatemia -rekrytoivan koulutusohjelman kautta. DigiTalent Akatemia on koulutusohjelma, jossa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä asiantuntijakoulutus samassa paketissa. Saat kuuden kuukauden mittaisen ohjelman kautta tuoreimmat tiedot ja opit haltuun sinun työtehtäviäsi tukevien korkealaatuisten asiantuntijakoulutusten kautta, ja pääset soveltamaan osaamistasi VideoVisitillä käytännön projektien parissa.

Koulutuksen tärkein tavoite on työsopimuksen solmiminen koulutusjakson päätteeksi. Tähtäimessä olevan uuden työn lisäksi investoit omaan osaamiseesi, sekä tulevaisuuden uranäkymiisi.

Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä rekrytoivan yrityksen kanssa. Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Hae mukaan pian!

Haku on käynnissä ja käsittelemme hakemuksia paraikaa! Hakemalla mahdollisimman nopeasti varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon mahdollisesta esivallinastasi ripeämmin.

Etenet hakuprosessissa kun olet täyttänyt kaksi lomaketta:

  1. Täytä TE-toimiston hakulomake

Löydät DigiTalent Akatemia -työvoimakoulutuksen koulutusnumerolla 689933. Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

 

  1. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan. Muistathan myös ilmaista tämän profiilin yhteydessä mielenkiintosi tiettyä roolia kohtaan.

 

Kiinnostuitko ohjelmasta tai heräsikö sinulle lisäkysymyksiä?

 

Löydät lisää tietoa ohjelmasta Sarasen nettisivuilta. Voit halutessasi kysyä lisätietoa myös ohjelman yhteyshenkilöltä, Johanna Vartiaiselta.

Johanna Vartiainen, Saranen Consulting 050 466 1838 johanna.vartiainen@saranen.fi