(Poistunut julkaisusta)

Servicechef
Kirkkohallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Till Kyrkans servicecentrals verksamhetsenhet i Uleåborg söker vi för fast anställning en

Servicechef

Du är en serviceinriktad person inom ekonomi- och/eller löneförvaltning och du har en naturlig fallenhet för chefsuppgifter. Du är positiv, en teamspelare med god social förmåga som har intresse att utveckla verksamheten och den egna kompetensen i en snabbt föränderlig verksamhetsmiljö.

Till vårt team söker vi dig som är entusiastisk, smidig och samarbetskunnig. För att lyckas i arbetet krävs förmåga att arbeta målinriktat och med problemlösningsförmåga, samt förmåga att hantera helheter och styra serviceprocesser. Du beskrivs som kundinriktad och effektiv. Du fattar fördomsfritt och målmedvetet tag i även mer krävande utmaningar.

Till uppgifterna hör bland annat att:
- Leda serviceprocesserna och fungera som expertteamens närmaste chef
- Förbättra tjänsternas kvalitet och effektivitet
- Följa upp utvecklingen av serviceprocesserna samt identifiera systemets utvecklingsbehov
- Samarbeta med kunder och andra aktörer
- Utveckla medarbetarnas kompetens

Vi förutsätter:
- Lämplig yrkesutbildning/yrkesexamen (t.ex. tradenom)
- Ett kundorienterat tänkesätt och förmåga att sköta kundkontakter
- Förmåga till självständigt och ansvarsfullt arbete
- Kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta i team
- Entusiasm att lära dig nytt och att utveckla dig själv
- Goda muntliga och skriftliga kunskaper i finska

Av servicechefen vid ekonomiförvaltningen förväntar vi oss kompetens inom ekonomiförvaltning och/eller personalförvaltning. Vi uppskattar också chefserfarenhet.

Som arbetsgivare erbjuder vi en inspirerande arbetsgemenskap som ständigt utvecklas. Vi söker ständigt efter nya verksamhetssätt för att göra saker bättre och mer effektivt. I servicecentralens mångsidiga arbetsuppgifter kommer du kunna utveckla dina professionella kompetenser. Vår arbetsplats är rökfri.

Anställningen inleds 1.1.2020 eller enligt överenskommelse. Lönen bestäms enligt kravgrupp 601 i Kyrkans allmänna tjänste- och arbetskollektivavtal. Utöver detta betalas en årsbunden lönedel som baserar sig på arbetserfarenhet (totallön 2941,95-3383,24 euro/mån). Innan befattningen tillträds ska ett godtagbart intyg över hälsotillståndet visas. En prövotid på sex (6) månader tillämpas.

Ansökan bör lämnas in senast 30.9.2019 kl. 15 via den elektroniska rekryteringstjänsten https://evl.fi.

Mer information om tjänsten kan fås to 12.9, ti 17.9 eller må 23.9 kl. 9-11 av servicechef Hanna Kokko, tfn 040 688 1428, hanna.kokko(at)evl.fi