(Poistunut julkaisusta)

Service Transition Manager
Telia Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020
Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate – Home of Experts.    

Seuraava mahdollisuutesi

Etsimme kolmea kokenutta Service Transition Manageria osallistumaan laajaan transitiohankkeeseen, jossa siirretään Telia Cygaten tarjoamia konesali-, verkko- ja tietoturvapalveluita tuotannon uudelle palvelualustalle. Service Transition Managerina toimit osana hanketiimiä, jossa keskitytään selvittämään asiakas- ja järjestelmäkohtaiset esivaatimukset transition toteuttamiseksi.

Roolissasi pääset tutustumaan lähes kaikkien Telia Cygaten asiakkaiden ja tarjottavien palveluiden vaatimuksiin ja määrittämään miten ne ovat sovitettavissa uudelle palvelualustalle. Tärkeimmät sidosryhmäsi Telia Cygatella ovat myynti, palvelupäälliköt, offering, järjestelmäkehitys ja palvelutuotanto. Transitiohanke on Telia Cygaten strategiassa yksi tärkeimmistä kulmakivistä seuraaville vuosille.

 

Mitä voit odottaa

Telia Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskennellään toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden sekä alan huippuosaajien parissa. Service Transition Managerina saat hyvin laaja-alaisen näkymän suurten ja kansainvälisten yritysten IT-palveluiden hallintaan. 

Transitiohankkeen päätyttyä olet tutustunut hyvin syvällisesti Telia Cygaten eri palveluihin ja toimintoihin, joten sinulla on loistava tilaisuus siirtyä talon sisällä uusiin haasteisiin esimerkiksi myyntiin, palvelutuotantoon tai offering-yksikköön.

 

Odotamme, että sinulla on:

  • Useamman vuoden kokemus IT-alalta useista eri rooleista ja täten ymmärrät IT palvelunhallinnan elinkaaren sopimusneuvotteluista palvelutuotantoon
  • Vahva kokemus IT-palveluiden sopimusneuvotteluista ja sopimuksista joko tilaajan tai palveluntoimittajan puolelta
  • Tehtäviin sopiva peruskoulutus suoritettuna (esim. tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto, insinööri tai IT-tradenomi)
  • Laaja-alainen ymmärrys IT-palveluista ja ITSM-järjestelmistä
  • Kyky toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa ja kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja englanniksi
  • Taidot työskennellä osana tiimiä sekä tiimin sidosryhmien kanssa, mutta toimit tehokkaasti myös itsenäisesti

Arvostamme myös laitevalmistajien tai prosessiviitekehysten sertifiointeja (esim. ITIL, SAFe, COBIT, TOGAF).

Tehtävään valittavalle tehdään vähintään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti työntekijä voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

 

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Alex Nylund, puhelimitse 050 367 0962 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.4.2020.