(Poistunut julkaisusta)

Service Transition Coordinator
Telia Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate – Home of Experts.

 

Seuraava mahdollisuutesi

Etsimme useita Service Transition Specialisteja osallistumaan laajaan transitiohankkeeseen, jossa siirretään Telia Cygaten tarjoamia konesali-, verkko- ja tietoturvapalveluita tuotannon uudelle palvelualustalle. Service Transition Specialistina toimit osana hanketiimiä, jossa suunnitellaan ja toteutetaan palveluiden transitiot huomioiden kaikki asiakas- ja järjestelmävaatimukset. Roolissasi suoritat suunnitelmien mukaisia muutoksia eri järjestelmiin ja palveluihin, jotta varsinainen transitio saadaan suoritettua. Transitiohankkeen keskeisimpiin järjestelmiin järjestetään hankkeen toimesta koulutukset ja perehdytykset, joten vahvaa kokemusta näistä ei vaadita. Tärkeimmät sidosryhmäsi Telia Cygatella on transitiohankkeen koordinoijat, esiselvitystiimi, järjestelmäkehitys ja palvelutuotanto. Transitiohanke on Telia Cygaten strategiassa yksi tärkeimmistä kulmakivistä seuraaville vuosille.

 

Mitä voit odottaa

Telia Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskennellään toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden sekä alan huippuosaajien parissa. Migraatiotiimin projektipäällikkönä saat hyvin laaja-alaisen näkymän suurten ja kansainvälisten yritysten IT-palveluiden hallintaan. 

Transitiohankkeen päätyttyä olet tutustunut hyvin syvällisesti Telia Cygaten eri palveluihin ja toimintoihin, joten sinulla on loistava mahdollisuus siirtyä talon sisällä uusiin haasteisiin esimerkiksi palvelutuotantoon tai offering-yksikköön.

 

Odotamme, että sinulla on

  • Intoa tutustua useisiin järjestelmiin ja palveluihin, jotka transitiohankkeeseen sisältyvät. Näihin sisältyy mm. palvelinautomaatio, valvonta-, ITSM-, varmistus-, virtualisointi-, ja käyttövaltuusjärjestelmät.
  • Kokemusta IT-palveluista joko työtehtävien tai harrastuneisuuden kautta.
  • Oma-aloitteisuutta uuden oppimisessa ja toimintamallien kehittämisessä.
  • Alan opintoja suoritettuna, esim. AMK-insinööri tai IT Tradenomi.
  • Taidot työskennellä osana tiimiä sekä tiimin sidosryhmien kanssa. Toimit tehokkaasti myös itsenäisesti.
  • Hyvät suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi.

Arvostamme myös laitevalmistajien tai prosessiviitekehysten sertifiointeja (esim. ITIL, SAFe, COBIT, TOGAF).

Tehtävään valittavalle tehdään vähintään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti työntekijä voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

 

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Alex Nylund, puhelimitse 050 367 0962 tai sähköpostitse alex.nylund@teliacygate.fi.

 

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.2.2020.

 

Telia Cygate toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Kotkassa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi