(Poistunut julkaisusta)

Service Supervisor
Diamond Power Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Etsimme rekrytointitoimeksiantona asiakasyrityksellemme Diamond Power Finland Oy:lle asentajaa teollisuus- ja voimalaitoskattiloiden puhdistus- ja valvontalaitteiden asennus- ja huoltotehtäviin. Työhönottopiste sijaitsee Tuusulassa konepajalla, mutta työhön sisältyy runsaasta myös matkapäiviä.

Tehtävässä työskentelet vaihtelevissa teollisuus- ja voimalaitoslaitoskohteissa huolto- ja asennustehtävissä. Suuremmissa työkohteissa toimit asennusryhmän nokkamiehenä, jossa vastaat töiden laadukkaasta, tehokkaasta ja turvallisesta toteutuksesta. Pienemmissä projekteissa olet itse usein asentajana ja niin sanotusti kädet savessa.

Työssä kierretään aktiivisesti asiakaskohteita, jolloin arkisin tehtäviä matkapäiviä kertyy arvioilta 100 vuodessa. Pääasiassa työkohteet sijaitsevat Suomessa, mutta ajoittain myös ulkomailla. Asiakaskohteissa työnkuvaan sisältyy mm. jo asennettujen puhdistus- ja valvontalaitteiden kuntotarkastuksia ja huoltoja sekä uusien laitteiden käyttöönottoja ja asennustarkastuksia. Työsi pitää sisällään niin kentällä tehtäviä asennuksia kuin pajalla tehtäviä huoltojakin, jotka suoritetaan Tuusulan konepajalla.

Toivomme hakijalta tekniikan alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta tekniikan alalta, joko työkokemuksen kautta tai harrastuksen parista. Tehtävässä menestyminen edellyttää B luokan ajokorttia, sujuvaa suomen kielen sekä perustasoista englannin osaamista. Tehtävään soveltuu oma-aloitteinen ja motivoitunut henkilö, joka omaa hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyvyn tarvittaessa epäröimättä vastata asennusryhmän työnvalvonnasta. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen teollisuudesta, hitsauksesta tai pneumatiikasta ja automaatiosta.

Voit olla jo urallasi kokenut konkari tai vasta urasi alkupuolella oleva tulevaisuuden osaaja. Saat vastuuta ja tukea oman osaamisesi mukaan.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn vaihtelevissa teollisuus- ja voimalaitoskohteissa. Tehtävään valittu henkilö työllistyy toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen suoraan Diamond Power Finlandille. Työt on mahdollista aloittaa joustavasti joko heti tai sopimuksen mukaan esimerkiksi vuoden 2020 alussa.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Huomioithan, että kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen tehdään Baronalle.

Heräsikö kysymyksiä? Kysymyksiisi vastaa mielellään Baronalta Kim Toivonen, puh. 050 594 2521 tai kim.toivonen@barona.fi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.