(Poistunut julkaisusta)

Service / Start Up Engineer
Elematic

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Haluatko vaihtelevan työn, jossa ei ole kahta samanlaista päivää? Koetko kansainvälisen ympäristön ja asiakaspalvelun omaksesi? Jos vastasit kyllä, tule mukaan rakentamaan maailman parhaita elementtituotantolinjoja!

SERVICE / START UP ENGINEER

Tulet osaksi Customer Service -tiimiä. Tehtävänäsi on Elematicin toimittamien koneiden käyttöönotto sekä ennalta sovitut huoltokäynnit asiakkaiden tehtaissa. Käyttöönottoihin ja huoltokäynteihin sisältyy mm. asiakkaiden opastusta, koneiden ja automaatiojärjestelmien toimintojen säätöä sekä tarvittavaa virhetilanteiden ratkaisemista.

Tehtävään kuuluu myös huoltoihin ja varaosiin liittyvien tarjousten tekemistä. Tehtävän sisältö tulee muotoutumaan valitun henkilön osaamisen ja työtaustan perusteella. Annamme tehtävään kattavan koulutuksen.

Sovit tehtävään mikäli olet kiinnostunut vaihtelevista työtehtävistä kansainvälisessä työympäristössä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja omaat halua sekä osaamista ratkaista myös mekaanisia ongelmia. Tehtävässä menestyminen edellyttää oppimishalua, hyviä sosiaalisia taitoja ja myyntihenkisyyttä.

Odotamme lisäksi:

  • kokemusta vastaavanlaisista käyttöönotto-, huolto- tai koulutustehtävistä
  • tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta
  • hyvää englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito on eduksi
  • matkustusvalmiutta

Tarjoamme:

  • mukavan tiimin
  • kansainväliset asiakkaat
  • kattavan perehdytyksen
  • nykyaikaiset työvälineet

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa E12-tien ja rautatieaseman läheisyydessä. Ajat toimipisteeseemme vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin.

Tutustu esimerkkiprojektiin

Lisätietoja tehtävästä:

Leena Raukola, Customer Service Director

040 823 6954, leena.raukola@elematic.com

tai

Jarkko Laine, Konsulttijohtaja, PERSONNEL GROUP

03 3138 0477

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 20.1.2019 www.personnel.fi  kotisivujen kautta.