(Poistunut julkaisusta)

Service Specialist
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Haluatko työskennellä paperikoneteknologian parissa ja auttaa asiakkaitamme onnistumaan? 

Valmetin Service Specialistit työskentelevät pääosin asiakkaidemme tiloissa sellu- ja paperikoneteollisuudessa. Haemme nyt huoltoasiantuntijaa loppukäsittelylaitteille suorittamaan itsenäisiä huolto- ja korjaustöitä asiakaskohteissamme. Paperikoneiden pituusleikkureiden huolto, optiset ja muut mekaniikkaan liittyvät mittaukset sekä työtehtävien suunnittelu yhteistyössä asiakkaan edustajien kanssa muodostavat suuren osan työstäsi. Tavoitteenasi on varmistaa, että asiakkaamme saa parasta mahdollista palvelua. Sinun tulee kyetä analysoimaan asiakkaan tehtaalta saatavaa tietoa ja luoda sen perusteella johtopäätöksiä ja toimenpidesuosituksia.

Sinulla on vastuuta huoltoprojektien suunnittelusta ja läpiviennistä. Teet tiivistä yhteistyötä projektiin osallistuvien ammattilaisten kanssa ja huolehdit tiukasti työturvallisuudesta. Tuet aktiivisesti myös huollon myyntiä sekä osallistut projektien toimeenpanoon yhteistyössä projektiorganisaation kanssa. 

Tehtävä vaatii kykyä suunnitella itsenäisesti asiakaskäynnit toimeksiantojen perusteella sekä suositella asiakkaalle tarvittavia varaosia ja modernisointeja. Pystyt työskentelemään paineen alla ja sopeutumaan tiukkoihinkin projektiaikatauluihin joustavasti.   

Mitä odotamme sinulta?


Valmetin Service Specialistina menestyminen vaatii asiakaslähtöistä ja pelkäämätöntä asennetta suoritettaviin toimeksiantoihin. Teknisen osaamisalueen haltuunotossa aikaisempi kokemus paperikoneympäristössä ja etenkin loppukäsittelylaitteiden parissa työskentelystä on eduksi, mutta voit olla myös vastavalmistunut konetekniikan osaaja. Tärkeintä on aito kiinnostus ja motivaatio oppia hoitamaan toimeksiannot onnistuneesti loppuun asti. 

Koulutustaustasi on tekniseltä alalta. Viestit ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Sinulla on vahva tietotekninen osaaminen ja hyödynnät tehokkaasti Microsoft Office -työkaluja. 

Tehtävässä onnistuminen vaatii joustavaa, asiakaskeskeistä ja oma-aloitteista työskentelytyyliä. Pystyt ottamaan vastuuta ja tekemään itsenäisiä päätöksiä vastuualueesi rajoissa. Työ edellyttää toistuvaa matkustamista Suomessa ja ulkomailla, joten matkustusvalmius on ehdoton edellytys. Tehtävässä viihtyminen vaatii myös erilaisten kulttuurien tuntemusta ja kykyä sopeutua vaihteleviin olosuhteisiin.

Kyseisen osaamisalan Service Specialistien tiimi on keskittynyt Valmetin Järvenpään toimipisteeseen ja ensisijaisesti pyrimme täyttämään myös tämän tehtävän Järvenpään lokaatioon. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme monipuolisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Pääset toimimaan uudistuvan teknologian parissa ja osallistumaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin. Perehdytysprosessimme on perusteellinen ja kattava ja Valmetin sitoutunut ja ammattitaitoinen tiimi on tukenasi heti perehdytysvaiheessa. Työskentelyilmapiirimme on kannustava ja tiimin sitoutuneisuus kertoo myös osaltaan siitä, että tehtävät ja työympäristö ovat mielekkäitä.  

Lisätietoja


Heräsikö kiinnostuksesi? Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Savolainen, Manager, FSE, puh. +358  503170690 ma-pe klo 9:00 – 11:00 tai sähköpostitse mika.k.savolainen@valmet.com.

Täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 5.11.2020 ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi.

Tässä tehtävässä sovelletaan teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Valmet on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.
Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers