(Poistunut julkaisusta)

Service Specialist
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Haluatko päästä käyttämään asiantuntemustasi parantaaksesi asiakkaidemme suorituskykyä?

Haemme Raisioon huoltoasiantuntijaa paperikoneen ilmajärjestelmiin liittyviin huolto- ja korjaustöihin. Asiakastehtailla toteutettavat toimeksiannot koskevat ennalta suunniteltuihin huoltotöihin, hälytysluonteisiin korjaustöihin ja erilaisiin mittauksiin. Työtehtävien suunnittelu ja yhteistyö asiakkaan edustajien kanssa muodostaa suuren osan työstäsi. Tulet kehittämään yhteistyötä asiakkaan kanssa ja varmistat myös, että asiakas saa parasta mahdollista palvelua. Sinun tulee kyetä analysoimaan asiakkaan tehtaalta saatavaa tietoa ja tehdä sen perusteella johtopäätöksiä ja antaa toimenpidesuosituksia.

Sinulla on vastuuta huolto- ja ongelmanselvitystöiden suunnittelusta ja läpiviennistä. Tehtävien hoitoon kuuluu tiivis yhteistyö muiden projektiin osallistuvien henkilöiden kanssa. Työssäsi huolehdit muiden ja omasta työturvallisuudesta.

Tehtävä vaatii kykyä suunnitella itsenäisesti asiakaskäynnit annetun toimeksiannon perusteella. Tuet aktiivisesti myös myyntiä sekä osallistut projektien toimeenpanoon yhteistyössä projektiorganisaation kanssa. Sinun tulee voida tehdä töitä paineen alla, sillä suurin osa työstäsi tapahtuun asiakkaan valvonnassa.

Edellytykset

• Sinulla sinulla on tehtävään soveltuva teknillinen koulutus

• Tunnet paperikoneympäristön, paperikoneen ilmajärjestelmien tuntemus on eduksi

• Sinulla on sujuva suomen kielen taito suullisesti ja kirjallisesti, englannin kielen taito on eduksi

• Käytät sujuvasti Office-ohjelmia (Outlook, Word ja Excel) ja Lotus Notesia

• Olet työssäsi joustava, oma-aloitteinen, päätöksentekokykyinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on hyvät tiimityötaidot

• Työ sisältää matkustamista Suomessa ja ulkomailla, matkapäiviä voi kertyä vuodessa 80-100 kpl

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, ammattitaitoisen tiimin mukavia työkavereita sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Manager, Field Service, Esa Rissanen, puh. 040-77 11 570, esa.rissanen@valmet.com.

Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 30.8.2019. Liitäthän hakemukseen CV:n ja palkkatoiveesi.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers