(Poistunut julkaisusta)

Service Specialist, Yritysasiakaspalvelu (Vaasa)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Elisa rekrytoi Pohjanmaalla!

Haemme nyt asiakaspalvelun osaajia Elisan Yritysasiakkaiden asiakaspalveluun Vaasaan Service Specialistin tehtäviin kokoaikaiseen ja vakituiseen työhön.

Me Elisan Yritysasiakaspalvelussa pidämme ammattitaidollamme huolta siitä, että viestimiseen tarvittavat asiat ovat kunnossa yritysasiakkaillamme.

Vaasan toimipisteellämme pääset työskentelemään nykyaikaisessa työympäristössä, jossa jokainen Elisan asiakas saa asiakaslähtöistä ja vastuullista asiakaspalvelua, parhaalla palveluasenteella. Tehtävässä hoidat yritysasiakkaiden yhteydenottoja eri yhteydenottokanavia pitkin (puhelin, email, chat) laadukkaasti ja tuloksellisesti. Pääset osallistumaan omien vahvuuksiesi ja osaamisesi kautta yritysasiakaspalvelun jatkuvaan kehitykseen.

Tässä Service Specialistin tehtävässä edellytämme hyviä asiakaspalvelutaitoja, myynnillistä asennetta sekä kiinnostusta yritysasiakasliiketoimintaan. Kokemus laskutus- ja tilauskäsittelyjärjestelmistä sekä yritysasiakkaiden palvelukokemuksesta ovat eduksi. Odotamme sinulta suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on suurta plussaa! Arvostamme erityisesti kaikenlaista kiinnostusta ICT-alan asioihin, sillä alamme kehittyy jatkuvasti nopealla vauhdilla.

Meillä Elisalla pääset oppimaan ja haastamaan itseäsi ja sinulla on mahdollisuus kehittyä nykyaikaisen asiakaspalvelun huippuammattilaiseksi. Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön, mukavat työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit kysyä 20.7. saakka Kaj Nisula (0505065866, kaj.nisula@elisa.fi) ja 23.- 27.7. välisenä aikana Jaana Korja (0505060770, jaana.korja@elisa.fi). Tiedustelut puhelimitse mielellään arkisin klo 8-16 välillä.

Lähetä hakemuksesi heti, sillä täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä!