(Poistunut julkaisusta)

Service Specialist, Stora Enso
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020
Etsimme Service Specialistia osaksi Stora Enson IT & digitalisaatio-funktiota. Tässä tehtävässä kokemusta tärkeämpää on analyyttinen työote sekä ratkaisukeskeinen asenne! Oletko esimerkiksi IT-alan loppuvaiheen opiskelija ja etsit osa-aikaista työtä opintojen ohelle? Hae heti!
KUVAUS

* Mahdollisuuden päästä osaksi Stora Ensoa - johtavaa maailmanlaajuista uusiutuvien materiaalien yhtiötä
* Ponnistuslaudan esimerkiksi suoraan koulun penkiltä kerryttämään kokemusta analytiikan tehtävistä
* Kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet toimimaan osana Stora Enson IT- ja digitalisaatio -funktiota, jonka tehtävänä on tarjota IT-ratkaisuja ja palveluja kaikille Stora Enson divisioonille ja konsernitoiminnoille. Service Specialistina osallistut tuotekannattavuuslaskennan SAS-työkalun ylläpitoon ja kehittämiseen sekä tämän lisäksesi rooliisi kuuluu myös loppukäyttäjien koulutusta ja käyttäjätukea. Lisäksi autat kehittämään Power BI:hin perustuvia raportointiratkaisujamme tukeaksemme controllereita ja muita asiantuntijoita entistä paremmin.

Tehtävä alkaa osa-aikaisena 20 h/vko, mutta Stora Enso tarjoaa mahdollisuuden keskustella kokoaikaisuudesta osaamisen ja kehityksen myötä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. IT)
* Ymmärrystä tietokantojen ja analytiikan peruskäsitteistä
* Palveluhenkinen asenne sekä hyvät viestintä- ja tiimityötaidot
* Analyyttinen työote sekä ratkaisukeskeinen asenne
* Sujuva englannin kielen taito


SAS-ratkaisujen, Power BI: n tai muiden visualisointityökalujen tai Python-ohjelmoinnin tuntemus nähdään etuna.

Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian, ideaali lokakuussa 2020

Kesto: 12kk, jonka aikana mahdollisuus keskustella jatkosta / rekrytoitumisesta

Työmäärä: osa-aikainen 20 h/vko, mahdollisuus kokoaikaisuuteen kehityksen myötä

Sijainti: Helsinki, Katajanokka

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosesssta vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Työllistämme noin 25 000 henkilöä yli 30 maassa, ja osakkeemme noteerataan Helsingin (STEAV, STERV) ja Tukholman (STE A, STE R) arvopaperipörsseissä. Lue lisää Stora Ensosta työantajana täältä.