(Poistunut julkaisusta)

Service Specialist, Payroll, Kesko Oyj, TRE
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019
PALKANLASKIJA KESKON PALVELUKESKUKSEEN

Etsimme energiseen ja uudistuvaan joukkoomme Keskon Palvelukeskukseen Tampereelle palkanlaskijaa (Service Specialist, Payroll) määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työskentelet osaavassa palkanlaskentatiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Palkkapalvelumme asiakaskunta koostuu sekä Keskon yhtiöistä että noin tuhannesta K-kauppiasasiakkaasta.

Palkanlaskijana työtehtävänäsi on asiakkaidemme henkilöstön palkkojen laskenta meille ilmoitettujen perustietojen pohjalta. Vastaat asiakkaiden palkanlaskentaprosessista tiimin ohjeistusten ja Kaupan työehtosopimuksen mukaisesti.

K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Sopiva koulutustausta palkanlaskijan tehtävään on liiketalouden tradenomin tai muun soveltuvan alan tutkinto tai meneillään olevat opinnot. Eduksesi luemme aiemman kokemuksen palkanlaskentatehtävistä ja erityisesti autoalan työehtosopimuksen osaamisen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää huolellisuutta, numerotarkkuutta sekä itsenäistä työskentelyotetta. Työn aikataulusidonnaisen ja ajoittain hektisen luonteen vuoksi on tärkeää, että olet valmis tarttumaan ripeästi toimeen ja työskentelemään pitkäjänteisesti ja joustavasti. Kehitämme prosessejamme ja palveluitamme aktiivisesti, minkä vuoksi arvostamme muutosvalmiutta ja pelkäämätöntä asennetta uusia järjestelmiä ja toimintatapoja kohtaan. Toivomme sinulta myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä palveluhenkistä asennetta.


Edellytämme sinulta

Liiketalouden tradenomin tai muun soveltuvan alan tutkintoa tai meneillään olevia opintoja
Kokemusta erityisesti palkanlaskentatehtävistä tai muista toimistotehtävistä
Hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja
Huolellisuutta, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä
Hyviä tietoteknisiä valmiuksia


Tarjoamme sinulle

Osaavan, energisen ja tiimihengeltään erinomaisen työyhteisön
Tampereen keskeisellä paikalla sijaitsevat modernit työtilat
Keskon henkilökuntaedut.


Kiinnostuitko?

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaihin 17.03.2019 Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.


Lisätietoja

Anna Malytcheva
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
+358 45 7881 6559
anna.malytcheva@staffpoint.fi