(Poistunut julkaisusta)

Service Sales Manager
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Haemme Schneider Electricille SERVICE SALES MANAGERIA.

Arvostamme positiivista asennetta, energisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä sekä halua voittaa ja kotiuttaa kauppoja menestyksekkäästi.

Service Sales Managerin tehtävässä toimit itsenäisesti asiakasrajapinnassa ja vastuullesi kuuluvat jo olemassa olevien asiakkuuksien kehittäminen sekä uusien asiakkuuksien hankkiminen. Luot myyntisuunnitelmia ja osallistut aktiivisesti käytännön myyntiaktiviteetteihin. Katsot vahvasti eteenpäin ja vastaat asiakkaidemme tarpeisiin rakentamalla heitä parhaiten palvelevan kokonaisuuden Schneider Electricin palveluista, tuotteista ja ratkaisuista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Aiempaa näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä
  • Ymmärrystä sähkötekniikasta (pien- ja/tai keskijännite), UPS-järjestelmistä sekä osaamista sähkönjakelun laitteista ja automaatiosta
  • Konesaliratkaisujen, jäähdytyslaitteiden ja digitaalisten palveluiden teknistä tuntemusta
  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa sekä kaupallista kokemusta
  • Kykyä käsitellä laajoja kokonaisuuksia
  • Omatoimisuutta, suunnitelmallisuutta ja tuloshakuista työskentelyotetta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, mukavassa ja asiantuntevassa tiimissä alan johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Myynnillisen menestyksen tueksi tarjoamme sinulle laajan asiakaskannan, sisäisen tukiverkoston ja mahdollisuuden osallistua koulutuksiin. Onnistumisten ja kehitystoiveittesi myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia mielenkiintoisia haasteita.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi 18.11.2018 mennessä osoitteeseen terhi.meskanen-falik@se.com. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Keto, Sales Director, Energy p. 050 572 5799 ma 12.11 klo 11-12 ja pe 16.11 klo 10-11.