(Poistunut julkaisusta)

Service Sales Manager
Atea

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018

Atea hakee joukkoonsa Service Sales Manageria Metropolitan Accounts -yksikköön Vantaan toimipisteeseen.

Digitaalisuuden kasvattaminen on keskeisessä roolissa Managed Service Sales tiimissä niin asiakaskokemuksen kuin johtamisen näkökulmasta, ja panoksellasi tulet vastamaan näiden palvelujen myynnin kasvattamisesta.

Vastuualueena on konsultoida ja myydä jatkuvien palvelujen kokonaisuuksia ja ulkoistuspalveluja nimetyille ja uusille asiakkaille. Toimit eri sidosryhmien kanssa, ja tehtävässä menestyminen edellyttää sitä, että pidät langat käsissäsi haastavissa ja hektisissäkin tilanteissa sekä toimit tiimihenkisesti.

Tehtävässä menestyminen vaatii, että sinulla on näyttöjä tuloksellisesta työstä ja laajojen asiakashankkeiden läpiviennistä it-alalla sekä useamman vuoden kokemus ulkoistushakkeista. Ymmärrät myös hankkeisiin liittyviä sopimuskäytäntöjä. Toivomme sinulta hyvää myynnillistä ja perusteknillistä osaamista mm. loppukäyttäjä- ja palvelinpalveluista. Myös koulutustaustasi tukee tätä. Tämän lisäksi odotamme, että

  • olet tottunut toimimaan CxO tasolla
  • olet vakuuttava esiintyjä, tiimipelaaja ja nautit myynnillisistä haasteista
  • sinulla on kokemusta it-myyntityöstä sekä osaamista projektin ohjauksesta ohjausryhmätasolla
  • ymmärrät liiketoimintaa kokonaisuudessaan ja kykenet johtamaan omaa toimintaasi numeroiden kautta.
  • kommunikoit taitavasti sekä suomen että englannin kielellä

Mitä tarjoamme?

Atealla pääset työskentelemään roolista riippumatta alan kärkihankkeiden ja huippuasiantuntijoiden parissa. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut, modernit työvälineet sekä joustavan työilmapiirin, joiden avulla sinun on helppo yhdistää työ ja vapaa-aika mutkattomasti. Tukenasi sinulla on joukko Atean konsultteja ja ratkaisuarkkitehteja, kattava perehdytys ja kannustava työilmapiiri.

Heräsikö kiinnostus?

Jos koet sopivasi tähän työtehtävään, kuulemme sinusta mielellämme. Tämä rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnly:n rekrytointikonsultti Mikko Törnin kanssa, ja jos kysymyksiä ilmenee ota yhteyttä Mikkoon 040 185 0303 tai rekrytointiassistenttiin Vilmaan 040 052 7548.

Jätä CV:si hakemuksineen ja palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Viimeinen hakupäivä on 22.7.