(Poistunut julkaisusta)

Service Owner
Lumon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020
Lumon Oy
Lumon on parvekejulkisivu- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen keskittynyt kansainvälinen konserni. Autamme asiakkaitamme tekemään parempia koteja. Markkinat ja asiakkaiden vaatimukset ovat kasvaneet vuosikymmenten saatossa. Perheyritys Lumon on pystynyt edelläkävijänä vastaamaan haasteeseen ja kehittänyt haluttuja, tyylikkäitä, helppokäyttöisiä ja pitkäikäisiä tuotteita yhä laajeneville markkina-alueille.Tänään Lumon on kansainvälisesti tunnettu yritys ja haluttu merkki, johon asiakkaat ovat oppineet luottamaan. Lumonin tuotevalikoima on laajentunut parvekelaseista lasiterasseihin, tilanjakajiin ja erilaisiin parvekejulkisivuratkaisuihin. Lasi- ja alumiinirakenteisiin keskittynyt Lumon on merkittävä yritys Euroopan ja Pohjois-Amerikan parveke- ja terassimarkkinoilla. Tytäryhtiöitä on Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä, Espanjassa, Saksassa, Sveitsissä ja Kanadassa. 

Lumon on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Kouvolassa. Missiomme on luoda parempia koteja tarjoamalla asiakkaillemme erilaisia parveke- ja terassilasiratkaisuja. Olemme myös aidosti kansainvälinen yritys – toimimme noin 20 maassa, joista merkittävimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Espanja ja Kanada. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 1100 henkilöä ja yhtiön liikevaihto oli vuonna 2019 142 Me. Arvojemme mukaisesti olemme aina lähellä asiakasta, lunastamme asiakkaalle antamamme lupaukset ja rakennamme tulevaisuutta pitkäjänteisesti. Meillä on luotettavat tuotteet ja tunnistettava brändi ja pidämme koko asiakassuhteen elinkaarta omissa käsissämme myynnistä asennukseen ja lasitustuotteiden huoltoon. Lasituksilla on merkittävä vaikutus parvekkeiden pitkäaikaiskestävyyteen sekä rakennuksen energiansäästöön ja hiilijalanjälkeen - lasitusten asentaminen on ekoteko. Haluatko sinä tulla mukaan tarjoamaan parempia koteja asiakkaillemme - tule meille töihin!

Haemme nyt Service Owneria konsernin tietohallintotiimiimme

Asiantuntijanamme vastaat yhdessä ICT tiimin kanssa kansainvälisistä palveluistamme kokonaisuutena – läpi organisaation. Olet vahva linkki IT-tiimin ja liiketoiminnan välissä.

Olet kehittämässä ja vaikuttamassa koko kansainvälisen yrityksen IT ratkaisuihin – etsit, kehität ja käyttöönotat uusia liiketoimintaa kehittäviä IT-ratkaisuja ja liiketoiminnan prosesseja. Varmistat yhteistyössä muun tiimin kanssa palveluiden sujuvan toimituksen ja toimivuuden.

Toimit järjestelmiemme asiantuntijana ja pääkäyttäjänä. Olet vastuullinen ja hoidat kaiken kokoiset projektit hyvällä proaktiivisella asenteella ja osaat viedä ne myös loppuun saakka. Toimipisteesi voi sijaita joko Kouvolassa tai Vantaalla.

Voisit olla meille oikea henkilö, mikäli tunnistat seuraavista asioista:

  • Kokemus liiketoimintaprosesseissa tai operatiivisen toiminnan parissa työskentelystä
  • Etsit, kehität ja käyttöönotat uusia liiketoimintaa kehittäviä ratkaisuja
  • Liiketoimintaprosessien kehittäminen
  • Kokemus järjestelmien tuki-, ylläpito- ja koulutustehtävistä
  • Hyvä englannin kielen taito
  • Kokemusta projektityöskentelystä
  • Olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja sosiaaliset taidot

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtaa tehtävää talon sisällä vuosittain. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumonin menestystarinaa, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään, mutta viimeistään 30.9.2020.

Lisätiedot:  Liena Silen Eezy Personnel, Executive Search Consultant puh. 040 4826770 liena.silen@eezy.fi


Sijainti: Kouvola