(Poistunut julkaisusta)

SERVICE NOW -EXPERTTI
Finavia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020


Oletko haaveillut tehtävästä, jossa pääset ylläpitämään ja kehittämään lentoliikenteen kriittisiä sovelluksia? Nyt siihen olisi mahdollisuus!

Haemme ServiceNow -alustan kehittämiseen kyvykästä huipputyyppiä osaksi IT Service Management Office (SMO) -tiimiämme.

ServiceNow on keskeinen IT-toiminnanohjausjärjestelmä Finavialla. Toimit asiantuntijatehtävissä tukien Finavian liiketoimintoja ServiceNow –työkalun laaja-alaisessa kehityksessä sekä ylläpidossa ja pääset toteuttamaan prosessien automatisointia sekä IT:n sisällä, että kaikkien Finavian liiketoimintojen kanssa. Tehtäviisi kuuluu asiakkaan tarpeiden määrittely ja analysointi, prosessikonsultointi ja prosessien kehittäminen sekä ServiceNow projekteihin osallistuminen. Osallistut teknisten ratkaisujen suunnitteluun ja olet mukana sen koodauksessa, konfiguroinnissa sekä integroinnissa olemassa oleviin ja uusiin Finavian ServiceNow ympäristöihin. Finavialla saat erinomaisen mahdollisuuden keskittyä yhteen ServiceNow alustaan ja kehittää sen päälle rakennettavia sovelluksia. Pääset lisäksi kehittämään omaa osaamistasi ServiceNow koulutusten ja sertifiointien kautta.

Odotamme sinulta
• Asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä
• ITSM-järjestelmien käyttäjäkokemusta
• Teknistä taustaa ja ohjelmointiosaamista vähintään yhdellä kielellä
• Kokemusta ServiceNow:sta - eduksi katsomme suoritetut ServiceNow kurssit ja sertifikaatit
• Kokemusta ITIL:n mukaisesta palvelutoiminnasta
• Microsoft O365 -välineiden perushallintaa
• Hyvää paineensietokykyä
• Kykyä omaksua nopeasti uusia asioita, ratkoa ongelmia ja ottaa vastuuta isommistakin kokonaisuuksista
• Hyviä kommunikointivalmiuksia IT:n ja liiketoiminnan ”kielellä” sekä suomeksi että englanniksi

Etsimme tiimiimme henkilöä, jolla on innostunut ote työntekoon, työmenetelmien kehittämiseen ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Lisäksi työssä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja liiketoiminnan ja toimittajien kanssa. Luonteeltasi olet tinkimätön, ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen. Positiivisista luonteenpiirteistäsi ei todellakaan ole haittaa - olethan iloinen, hymyilet enemmän kuin vähemmän ja lasisi on ennemmin puoliksi täynnä kuin puoliksi tyhjä.

Jos tunnistit itsesi, niin meillä on tarjota sinulle todella mielenkiintoinen duuni, jossa pääset osaksi ilmailun maailmaa. Saat hyvät työsuhde-edut ja huippumukavat työkaverit. Työpisteesi voi sijaita missä vaan Finavian toimipisteessä.

HAKEMINEN

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.2.2020.

 

Tutustu meihin!

https://www.finavia.fi/fi/ura-finaviassa