(Poistunut julkaisusta)

Service Mechanic
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Huoltoasentaja/mekaanikko

Oletko tuloksia aikaansaava ja energinen henkilö, joka haluaa parantaa asiakkaidemme suorituskykyä?                

Haemme huoltoasentajaa/mekaanikkoa vastaamaan huolto- ja korjaustehtävistä, jotka liittyvät puun- ja massankäsittelylaitteisiin. Päätehtäväsi tulee olemaan toimeksiantojen suorittaminen asiakkaan tehtailla. Tehtäväkenttäsi voi ulottua puunkuljetuksesta sellukuivaimelle ja edelleen paalaamoon asti. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaan edustajien ja muiden projektiin osallistuvien henkilöiden kanssa. Huolehdit heidän sekä omasta työturvallisuudesta.

Varmistat omalta osaltasi myös, että asiakas saa parasta mahdollista palvelua. Asiakkaamme ovat Suomessa ja ulkomailla. Toimit yksin tai muun ryhmän kanssa asiakasrajapinnassa hoitaen huoltotöitä edellä mainittujen järjestelmien parissa sekä raportoit kirjallisesti suoritetut työt.

                     

Odotuksemme sinulle

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, voit olla vastavalmistunut tai jo jonkin verran vastaavista tehtävistä kokemusta omaava. Puun- ja massankäsittelylaitteiden tuntemisesta on hyötyä tehtävässä.

Henkilönä olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen ja pystyt suorittamaan asiakaskäynnit itsenäisesti toimeksiannon perusteella. Sinun tulee voida tehdä töitä paineen alla, sillä suurin osa työstäsi tapahtuu asiakkaan valvonnassa.

Omaat matkustusvalmiutta myös ulkomaille. Matkustuspäiviä voi kertyä 100 kpl vuodessa, jopa enemmänkin. Varautuminen satunnaisiin hätäkeikkoihin varsinaisen työajan ulkopuolellakin on arkipäivääsi.

Office-ohjelmien (Word ja Excel) käyttö on päivittäistä ja sujuva suomen kielen taito on työssä tarpeen. Englannin kielen taito auttaa tehtävässä menestymisessä ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

                     

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä sekä kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Porin kenttähuollossa työskentelee asiantunteva ja mukava joukko huoltoasentajia/-mekaanikkoja, joilta saat tukea työhösi.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Manager, Field Service, Esa Rissanen, puh. 040-77 11 570, esa.rissanen@valmet.com.

Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 27.8.2019. Liitäthän hakemukseen CV:n ja palkkatoiveesi.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers