Service Manager
Solteq

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Solteqilla vapautuu paikka merkittävän kaupan alan asiakkaamme palveluiden ohjaamisessa.

Tehtävä

Palvelupäällikkönä olet avainasemassa varmistamassa palvelulupauksemme toteutumista asiakkaallemme. Palvelupäällikkö on osa Customer Care -tiimiä, jonka vastuulla on jatkuva asiakassuhteiden kehittäminen sekä laadukkaan tuki- ja ylläpitopalvelun varmistaminen. Päivittäisessä työssäsi olet tiiviissä yhteistyössä palvelua tuottavan asiantuntijatiimimme ja asiakkaan kanssa.

Oletko se sinä? 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan asiakasrajapinnassa. Toimit asiakkaan edustajana Solteqissa ja Solteqin edustajana asiakkaalla. Palvelupäällikkönä varmistat, että lunastamme asiakkaalle antamamme palvelulupauksen tuki- ja ylläpitopalveluissa. Raportoit palveluistamme asiakkaalle ja huolehdit laskutuksesta. Ohjaat palveluita ja suunnittelet resursointia yhdessä asiakkaan ja liiketoiminnan vetäjän kanssa. Tarjoamme tarvittavan perehdytyksen ylläpidettäviin järjestelmiin, jotta voit toimia tehokkaasti työssäsi.

Sovit työtehtävään, kun: 

  • Omaat työkokemusta joko tekniseltä alalta tai liiketoiminnan puolelta. 
  • Sinulla on palvelunhallinnan osaamista. 
  • ITIL tai vastaava viitekehys on sinulle tuttu.
  • Ratkaisukeskeinen asenne ohjaa työskentelyäsi.  
  • Hallitset hyvin kokonaisuuksia ja tunnet tilanteen myös yksityiskohtien osalta.  
  • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja pidät asianosaiset hyvin informoituina.
  • Sinulla on järjestelmällinen ja tarkka ote työtehtäviisi.
  • Kaupan ala on sinulle entuudestaan tuttu.
  • Omaat positiivisen asiakaspalveluasenteen sekä olet myyntihenkinen ja osaat tarjota asiakkaalle laajasti Solteqin palveluja ja tuotteita.  

Me

Solteqlaisten missiona on tehdä huomisesta parempaa yksinkertaistamalla digitaalista maailmaa. Olemme pohjoismainen toimialariippumaton digitaalisen liiketoiminnan ratkaisuihin erikoistunut toimija. Asiakkaillemme olemme kumppani, joka tietää miten digitaalinen murros käännetään voitoksi. Koko Solteqissa on lähes 600 asiantuntijaa useassa eri maassa. Vaihdamme keskenämme ajatuksia ja sparraamme toisiamme, kun sitä tarvitaan. Asiantuntijuuteen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään.

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle työkavereiksi kokeneen, hyvähenkisen asiantuntijatiimin ja hyvin toimivan, luottamuksellisen asiakassuhteen. Tilanteen salliessa voit myös laajentaa työnkuvaasi Solteqin sisällä ja kehittyä urallasi edelleen.

Täysosuma? Ei muuta kuin hakemus vetämään 

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, ja näet itsesi tulevaisuudessa osana solteqlaisten kasvavaa joukkoa, lähetä meille hakemus palkkatoiveineen viimeistään 15.3.2021 mennessä. Työskentely tapahtuu normaalisti Vantaan toimipisteellämme ja ajoittain asiakkaan tiloissa. Myös etätyö on ollut jo pitkään osa joustavaa työarkeamme ja nyt koronaepidemian aikana etätyö onkin päivittäistä. Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa Antilta, antti.sillanpaa@solteq.com tai puh. 050 572 7242. Tiedustelut puhelimitse ma 1.3. klo 14-16, ke 3.3. klo 14-16, ma 8.3. klo 14-16 ja ke 10.3. klo 9-11.


Tai tiedätkö jonkun, jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro hänelle!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot