(Poistunut julkaisusta)

Service Manager
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Palveluiden päällikkö, siis palvelupäällikkö, tästä parempi paikka plakkariin?

Ohjelmistoliiketoimintamme kasvaa vauhdilla ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia mielenkiintoisessa markkinassa. Oletko valmis hyppäämään mukaan kyytiin? Etsimme nyt kokenutta palvelupäällikköä tuottamaan erinomaisia asiakaskokemuksia ohjelmistoliiketoimintamme asiakkaille.

Mitä teet:

 • Vastaat nimettyjen asiakkuuksiesi kehityksestä, palveluhallinnasta, onnistuneesta asiakaspalvelusta ja lisämyynnistä.
 • Johdat asiakkuuksia asiakashoitomallin ja asiakassuunnitelman mukaisesti. Myös toimitus- ja palvelutiimin töiden sekä ihmisten johtaminen on osa ydinosaamistasi.
 • Viestit huomionarvoisista asioista asiakkaidesi suuntaan sekä sisäisesti erityisesti muutoshallinnan ja asiakkuuksien erityispiirteiden osalta. Raportoit ja laskutat asiakkuutesi kuukausittain.
 • Loistat erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisessa. Huolehdit siitä, että asiakkaasi ovat tyytyväisiä ja tuot omalla panoksellasi lisäarvoa tuottamiimme palveluihin. Käsittelet asiakaspalautteen ja hallitset jatkokehityshankkeita omissa asiakkuuksissasi.

Mitä tuot meille: 

 • Kokemusta – Olet vankka asiakas- ja palvelunhallinnan osaaja ja ymmärrät liiketoimintaa sekä sen kehittämistä. Arvon tuottaminen ja asiakaskokemuksesta huolehtiminen ovat sinulle tärkeitä. Ehdoton etu on kokemuksesta AX/365 tuotteen parissa.
 • Johtamistaitoja – Ohjaat ja innostat palvelutiimiä tuottamaan asiakkaillemme erinomaista palvelua ja alan parhaita asiakaskokemuksia. Osaat myös johtaa asiakaskokemusta, ja tyytyväinen asiakas on sinulle intohimo ja määränpää. Olet myös erinomainen ihmisjohtaja ja esimerkillinen liideri. Motivoit tiimisi huippusuorituksiin ja pidät yllä onnistumisten ilmapiiriä.
 • Asennetta – Olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa. Omaksut nopeasti uusia asioita ja haluat oppia lisää. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja menestymään työssäsi.  

Mitä me tarjoamme sinulle: 

 • Vakituisen työsuhteen ja hyvät edut – Työsuhteesi on vakituinen, ja toimipisteesi sijaitsee joko toimistollamme Helsingin ydinkeskustassa tai Tampereen Tullintorilla. Olemme valehtelematta kaupunkien parhailla paikoilla, joten pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset.
 • Maailmanluokan tuotteet ja palvelut – Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.
 • Parhaat työkaverit – Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan.
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.
 • Vastuuta ja vapautta – Pääset itsenäisesti, mutta muun organisaation tuella, ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa projekteissa ja erilaisten kokonaisuuksien parissa. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan.

Mitä seuraavaksi? 

Haasta itsesi ja lähetä meille hakemuksesi, CV:si tai ajan tasalla oleva LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi viimeistään 15.6.2020. 

Rekrytointiprosessi sisältää 2 haastattelua ja case-tehtävän. Prosessin puolivälissä jatkoon päässeitä hakijoita pyydetään tekemään työpersoonallisuuskysely ja muutama päättelytehtävä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ohjelmistoliiketoimintamme johtaja Thomas Beijar. Thomaksen tavoitat parhaiten sähköpostilla thomas.beijar@efima.com tai puhelimitse numerosta 040-8386605