(Poistunut julkaisusta)

Service Manager
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Etsimme palvelupäällikköä toimimaan Loyalty & Lahjakortti sekä Digitaalinen Markkinointi -tiimeissä Vantaan Aviapoliksen toimistolla. Varmista paikkasi toimivassa ja taitavassa työyhteisössä!

TEHTÄVÄ

Työssäsi johdat ja hallinnoit jatkuvia kanta-asiakas- & lahjakorttipalveluita sekä digitaalisen markkinoinnin asiakkuuksia. Pääset osallistumaan asiakasyhteistyön kehittämiseen, laadukkaan ylläpitopalvelun varmistamiseen sekä palveluiden eteenpäin viemiseen. Tulet osaksi asiakaslähtöistä tiimiä, joka mahdollistaa asiakkaidemme liiketoiminnan em. alueilla.

Työarjessa mukanasi tulevat esiintymään seuraavat termit:
#loyalty #giftcard #jira #confluence #agile #digitalmarketing #analytics  #marketingautomation

Toimit osana Solteqin asiantuntevia ja kokeneita tiimejä. Joukossamme saat reilusti vastuuta ja ympärilläsi on kehitysmahdollisuuksia rakentaa uraasi.

SINÄ

Meille palvelunhallinnan osaajamme ovat tärkeä osa kokonaistoimitusprosessiamme myyntivaiheen suunnittelusta palveluiden toimittamiseen, käyttämiseen ja hallintaan. Toisin sanoen palvelunhallinnan ammattilaisemme ovat mukana alusta loppuun toimittaessamme lupauksemme asiakkaillemme.

Palvelunhallinta tarkoittaa tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Työarjessa saa seurakseen sekä asiakkaan että oman talon huippuasiantuntijat, kun palveluita toimitetaan ajallaan ja arvioiduissa kustannuksissa. Uudet myyntimahdollisuudet syntyvät innostuksesta tarjota hyötyä ja uusia ideoita asiakkaan liiketoimintaan ja palveluiden kehitykseen. On selvää, että joskus homma sujuu kuin itsestään ja joskus tulee vastaan haasteita – tärkeintä on, ettet mene lukkoon. Kysyminen ja tukeminen toisiltamme ja haastavienkin asioiden käsittely ammattimaisesti on olennainen osa työskentelytapaamme. 

Palvelupäällikköporukkaamme mahtuu osaajia sekä teknisellä että kaupallisella taustalla. Kaikkia yhdistävät hyvä tekninen ymmärrys sekä käytännön kokemus IT-palveluiden jatkuvuuden varmistamisesta useiden toimittajien ympäristöissä. Järjestelmälliset ja organisoidut työskentelytavat vievät sinua eteenpäin, ja ison kuvan rinnalla pienemmät tärkeät yksityiskohdatkaan eivät jää huomaamatta.
Lisäksi odotamme halua jatkuvasti kehittää palvelua, itseään ja tiimiä.

Olisimme innoissamme nähdessämme, että sinulla on:

  • Useamman vuoden kokemus palvelunhallinnasta tekniseltä alalta tai liiketoiminnan puolelta
  • Ymmärrys digimarkkinoinnin ja asiakaskokemuksen mahdollisuuksista liiketoiminnan kasvattajana
  • Tietämystä teknologiasta, jotta pystyt toimimaan tulkkina kehittäjien ja asiakkaiden välillä
  • Positiivinen ja aktiivinen asenne
  • Hyvä kokonaisuuksien hallinta sekä järjestelmällinen ote työtehtäviisi
  • Reilusti halua, tahtoa ja kykyä oppia sekä toimia huipputiimissä
  • ITIL tai muu palvelunhallinnan sertifiointi katsotaan eduksi
  • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

Muistathan myös kertoa meille, mikäli sinulla on julkaistuja harrasteprojekteja. Osaamisesi lisäksi etsimme toki sitä tiimiimme sopivaa persoonaa, joka osaa perustellusti tuoda näkemyksiään esille päivittäisessä työssä. 

ME

”Simplifying the digital world” – missionamme on tehdä huomisesta parempaa yksinkertaistamalla digitaalista maailmaa. Solteq on pohjoismainen toimialariippumaton IT-palveluntarjoaja ja ohjelmistotalo, joka on erikoistunut digitaalisiin yritysratkaisuihin. Meitä on Solteqissa yli 550 asiantuntijaa viidessä eri maassa, mutta silti yksikkömme on oma tiivis yhteisönsä suuremman organisaation sisällä. Avokonttorissamme vaihdetaan ajatuksia ja sparrausta saa, kun sitä tarvitsee. Ylimieliset gurut eivät meitä kiinnosta – huippuosaamiseen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään.

Emme väitä olevamme täydellisiä – kukaan ei ole – mutta olemme huippuja kehittämään parempaa työpaikkaa yhdessä. Yhteishenkemme saakin kehuja työntekijöiltämme. Tarjoamme sinulle ison yrityksen hyvät työsuhde-edut ja uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

HAE

Hakuaika päättyy 19.2.2020. Älä kuitenkaan turhaan odottele viimeistä hakupäivää, sillä käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saamme ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Vuohelainen 10.2. klo 15-17, p. 040 580 2603 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@solteq.com.