(Poistunut julkaisusta)

Service Manager
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Haemme  SERVICE MANAGERIA pääkaupunkiseudulle tärkeisiin kansainvälisiin avainasiakkuussiin.

Avainasiakkuusyksikkö vastaa nimetyistä avainasiakkuuksista, joille toimitetaan ISS:n asiakkaalle annetun arvolupauksen perusteella räätälöityjä kokonaispalveluratkaisuja. Toiminnan lähtökohtana on sekä asiakassegmentin yleisten että nimettyjen asiakkuuksien liiketoiminnan syvällinen ymmärtäminen. Kyseisessä asiakkuudessa ISS:n kokonaispalveluratkaisu kattaa mm. palveluiden johtamisen, kiinteistön ylläpito-,  siivous- ja ympäristöpalvelut, toimistopalvelut, projektinjohtopalvelut sekä turvapalvelut.

Service Managerina tehtävänäsi on oman vastuualueesi osalta kehittää asiakassuhdetta yhteistyössä tiimisi kanssa, vastata asiakastyytyväisyydestä, kokonaispalveluratkaisun tuottamisesta sekä kannattavasta liiketoiminnasta ja henkilöstötyytyväisyydestä. Toimit esimiehenä kohteen työntekijöille, Toimit osana ISS:n asiakkuusorganisaatiota ja työssäsi raportoit asiakkuusjohtajalle toteuttaen palvelusopimuksen mukaisen lopputuloksen. Kartoitat asiakkaan tarpeita pitkäjänteisellä lähestymistavalla, tuoden innovatiivisesti heille mielekkäitä ratkaisuja. Asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen ja tukeminen on työskentelysi perusta

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, kokemusta kansainvälisistä asiakkuuksista ja henkilöstöjohtamisesta.. Nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä ja johtamistyylisi on tiimityöhön kannustava ja valmentava. Tuloksen johtaminen on sinulle tuttua ja työskentelet aktiivisesti kannattavuuden ja kasvun eteen. Luot hyvät suhteet asiakkaisiin ja palvelusta vastaaviin henkilöihin. Työskentelyotteesi on kokonaisuuden hahmottava ja systemaattinen. Menestyksekäs työskentely asiakkuudessa edellyttää  suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa ja Office-työkalujen hallintaa.

Tarjoamme sinulle osaavan asiakkuustiimin tuen sekä mahdollisuuksien urapolun yrityksessä, joka panostaa henkilöstönsä kehittämiseen.

Tervetuloa luomaan kanssamme innovatiivista ja ainutlaatuista asiakaskokemusta toimialan näköalapaikalle!

Täytä sähköinen hakemuksesi oheisen linkin kautta pian tai viimeistään 1.9.2019 mennessä. Lisääthän hakemukseesi mukaan myös CV:n.