(Poistunut julkaisusta)

Service Manager
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2018
Haemme nälkäistä ja kehityshaluista myyjää Helsinkiin osaksi PSA-myyntitiimiämme. Tehtävässäsi tulet myymään ValueFrame-tuotettamme insinööri- ja suunnittelutoimistoille, ja myöhemmin pääset ottamaan haltuun myös muut asiantuntijatoimialat sekä Severa-tuotteemme.

Ketä etsimme?

Työssäsi keskustelet asiantuntijayritysten johdon kanssa heidän liiketoiminnastaan ja sen kehittämisestä. Kartoitat asiakkaan nykyiset toimintamallit myynnistä laskutukseen sekä etsit kehityskohteita, joissa voimme auttaa automatisoimalla ja tehostamalla prosesseja. Rakennat, perustelet ja demoat ratkaisun sekä sen tuomat hyödyt asiakkaalle. Uskallat myös viedä kaupan loppuun asti sekä rakennat tyytyväisiä ja kestäviä asiakassuhteita alusta lähtien.

Olet osa kuuden hengen myyntitiimiä ja yhdessä kehitämme jatkuvasti tapaamme myydä ja rakentaa asiakassuhteitamme. Myyjänä olet myös iso osa tuotteidemme kehitystä antamalla kehitystiimille tärkeää palautetta ja tietoa markkinoiden nykyisistä ja tulevista tarpeista.

Työpäiväsi ovat erilaisia ja saat vaikuttaa omaan aikatauluusi ja tapaasi tehdä töitä. Tehtävässäsi asetat itsellesi selkeät tavoitteet ja saat esimiehen, tiimin ja muun organisaation tuen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Eduksi katsomme aikaisemman B2B-myyntikokemuksen. Tärkeintä on kuitenkin aito intohimo asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen sekä tarpeiden ratkaisemiseen.

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu Great Place to Work-yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut.

Työsuhde on vakituinen ja työpaikka sijaitsee Helsingissä. Jätä hakemuksesi 14.12.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 3.12.2018 alkaen Sales Manager Joonas Luukkonen, joonas.luukkonen@visma.com, puh. 044 056 3967.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta. Kurkkaa urasivumme (https://www.visma.fi/ura-vismalla/avoimet-tyopaikat/) ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.