Service Manager, Site Technology and collaboration
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Primary location:

HELSINKI

S-ryhmän toimipaikkaympäristö monimuotoistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia. Haluamme tukea S-ryhmän alueosuuskauppoja paremmin erilaisissa muutostilanteissa ja varmistaa huippuluokan asiakaskokemuksen. Nyt etsimme Service Manageria tukemaan meitä matkassamme kohti tätä tavoitetta!

Tarkemmin tehtävästäsi

Palvelupäällikön tehtävässä tuet S-ryhmän 19:ää alueosuuskauppaa ja SOK:n eri yksiköitä toimipisteiden teknologia- ja palvelukokonaisuuden ymmärryksessä ja hallinnassa, toimipisteiden kokonaispalveluiden ja tuen suunnittelussa, sekä palveluiden käynnistämisessä yhdessä S-ryhmän huippuosaajien kanssa. Olet mukana kehittämässä S-ryhmän toimipisteille kattavia, helposti käyttöönotettavia ja hallittavia kokonaispalveluja ja olet varmistamassa palveluidemme laatua ja käytettävyyttä. Palvelupäällikkö tulee osaksi Toimipisteteknologia ja alueosuuskauppayhteistyö -tiimiä ja tukenasi on S-ryhmän loistava IT-moniosaajaverkosto, sekä tiivis ja rento työyhteisö.

Millaisin taidoin sitten onnistut?

Haemme nyt työkaveriksemme osaajaa, jolla on kokemusta vähittäiskaupan liiketoiminnasta, sekä tehtävään soveltuva IT-tausta. Sinulla on ymmärrystä toimipisteteknologioista ja -ympäristöistä. Ymmärrät ja opit siis nopeasti laajojenkin teknisten kokonaisuuksien toimintaa.

Koska tehtävä sisältää ennen kaikkea yhteistyötä eri yksiköiden ja alueosuuskauppojen kanssa on asiakaspalveluhenkisyys, positiivisuus ja hyvät viestintätaidot keskeisessä osassa tehtävässä menestymisen kannalta. Työskentelyotteeltasi olet rohkea toimeen tarttuja ja saat asioita aikaan. Luontainen taitosi hahmottaa kokonaisuuksia auttaa sinua ratkomaan näitä, joskus aika kimuranttejakin haasteita. Havaintosi sekä näkemyksesi kommunikoit selkeästi ja toimissasi olet jämpti ja yhteistyötä rakentava. Työskentely sinulta sujuu niin suomeksi kuin englanniksikin.

Kaiken osaajaa emme luonnollisesti ole hakemassa, vaan tärkeää on, että kokemuksesi auttaa sinua toimimaan niin toimittajien kuin sisäisten sidosryhmienkin kanssa. Uskallat laittaa kätesi saveen ongelmaratkaisussa ja tarkastella kriittisesti prosessien kulkua eri teknologioilla toteutettujen palveluiden näkökulmasta.

Laajan toimialueemme vuoksi tarvitset työssäsi myös ajokorttia, jotta pääset liikkumaan eri toimipaikkoihimme.

Mitä tämä tehtävä mahdollistaa sinulle?

Kehityt. Työskentelisit yhdessä Suomen suurimmista IT-ympäristöistä, laajuus sekä lukuisat järjestelmämme ja ammattitaitoiset kollegat varmistavat, että opit ja koet uutta liiketoiminta-alueella, jolla on merkitystä ihmisten jokapäiväisessä elämässä.

Vaikutat. Tulet työskentelemään yhteisössä, jossa mielipiteelläsi ja näkemyksilläsi on merkitystä. Osaamisesi on arvossa ja laajasti verkottuvassa roolissasi saat paljon aikaan toimintamallejamme ja prosessejamme kehittäen. Sinä tuot uutta näkökulmaa meille ja me tarjoamme sinulle S-ryhmän vähittäiskauppaan eturivin paikan.

Onnistut. Vaikka isossa organisaatiossa on aina hieman kankeutta ja paljon muuttujia, meillä on kyky saada asioita aikaan. Se syntyy yhteisestä tavoitteestamme, halustamme saada aikaan muutosta sekä laajasta yhteistyöverkostostamme, josta löytyy aina tarvittavat osaajat. Näiden lisäksi kulttuurimme ja työskentelymme joustot varmistavat meille kullekin sopivan työn ja vapaa-ajan balanssin. Henkilökohtaista arkeasi taas tukevat ryhmämme henkilöstöedut sekä työmme vaativuutta vastaava kompensaatio.

Miltä vaikutti? Haluaisitko tulla työkaveriksemme?

Jos tämä tehtävä vaikutti mielestäni lupaavalta, voit hakea työkaveriksemme oheisen hakulomakkeen kautta 23.5.2021 mennessä. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana, joten älä suotta odota viime hetkeen asti.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Mia juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten to 6.5. ti 18.5. tai pe 21.5. klo 9-16 välillä numerosta 050 495 8315. Voit myös laittaa sähköpostia mia.tiainen@sok.fi. Mia verkostoituu mielellään kanssasi myös LinkedIn:ssä.

#SOK

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449950
  • Tehtäväalue: IT, Konsultointi, Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki