(Poistunut julkaisusta)

Service Manager, End User Services
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Etsimme Service Manageria VR Groupin IT-yksikön loppukäyttäjäpalveluihin vastaamaan Microsoftin tuotteiden ylläpidosta ja kehityksestä sekä modernisoimaan kanssamme loppukäyttäjäpalvelua.

IT-yksikkö vastaa konsernitasolla IT-palveluiden kehittämisestä ja tuotannosta. Yksikössämme työskentelee noin 70 asiantuntijaa.

Huolehdit siitä, että vastuullasi olevat palvelut/järjestelmäkokonaisuudet palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla kaikkia käyttäjiä ottaen huomioon myös tietoturva-, kustannus- ja laatunäkökulmat. Koordinoit ja johdat toimittajien työtä.  

Odotamme sinulta hyvää Microsoftin (Azure, O365, Intune ja EMS) ja muiden pilviratkaisuiden tuntemusta. Kokemus moderneista loppukäyttäjäratkaisuista ja Google-tuotteiden tuntemus katsotaan sinulle eduksi. Olet kiinnostunut uusista tekniikoista ja olet aktiivinen ongelmien ratkaisemisessa ja kehitysasioissa. Arvostamme vähintään AMK-tason koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavanlaisessa tehtävässä

Sinulla on hyvät yhteistyövalmiudet. Kommunikoit suullisesti ja kirjallisesti suomen sekä englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, jossa sinulla on mahdollisuus kasvattaa omaa osaamistasi. Pääset osaksi rentoa ja mukavaa tiimiä. Lisäksi saat esimiehen, joka arvostaa osaamistasi. Olet mukana kehittämässä VR Groupin IT:n tarjoamia loppukäyttäjäpalveluita. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Business Application Lead Anni Matomäki ke 30.5. klo 10-11 ja ke 6.6. klo 14-15 puh. 040 8622 214 tai sähköpostitse anni.matomaki@vr.fi.

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 10.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin sisäiset konsernipalvelut tukevat ja palvelevat konsernin liiketoimintoja.