Service Management Office Lead
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Oletko sinä kehittämishaluinen ja dynaaminen tekijä, jolla on aito halu viedä Fenniaa kohti tulevaisuutta? Etsimme nyt vakituiseen tehtävään tietohallintoon IT palvelunhallinnan ammattilaista palvelunhallintatoimiston vetäjäksi.

Tulet toimimaan vasta perustetun tietohallinnon palvelunhallintatoimiston (Service Management Office, SMO) vetäjänä ja palvelunhallintatoimiston tiimin esihenkilönä. Vastaat tiimisi kanssa IT-palveluintegraation toteuttamisesta, sen seurannasta ja kehittämisestä. Palvelunhallinnan yhtenäisiä käytäntöjä ja prosesseja hyödyntäen olet tiimisi kanssa keskeisessä roolissa mukana tuotannossa olevien IT-palveluiden järjestämisessä ja seurannassa varmistaen IT-palveluiden erinomaisen palvelukokemuksen. Palvelunhallinnan prosessikehityksen lisäksi vastuullasi ovat prosesseja tukevat työkalut ja niiden kehitys.

Hakijalta odotamme

Olet etsimämme henkilö, mikäli prosessien ja toimintamallien kehittäminen on intohimosi, olet hyvä kommunikoimaan ja erinomainen tiimipelaaja. Tehtävässä onnistuminen edellyttää, että olet toiminut IT-palveluhallinnan osa-alueen tehtävissä useita vuosia, joko asiakkaan tai toimittajan roolissa, olet ollut vastuutehtävissä IT-palveluiden ja toimintojen johtamisessa. Sinulla tulee olla kokemusta palveluintegraation (SIAM) toteuttamisesta ja ohjaamisesta monitoimittajaympäristössä ja sinulla on niin sertifioitua osaamista kuin käytännön kokemusta ITIL-prosessien hyödyntämisestä ja käyttöönotoista osana palvelunhallintaa. Tunnet palvelunhallinnan (ITSM/ESM) työkalujen toimintaa ja osaat hyödyntää niiden tarjoamaa raportointia ja automaatiopotentiaalia. 

Edellä mainittujen lisäksi kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi (suullisesti, kirjallisesti) ja sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutus. Eduksi katsotaan tehtäväalueeseen liittyvät sertifikaatit.

Meillä menestyy henkilö, jolla on paloa laajoihin ja rakenteellisiin uudistuksiin sekä aktiivinen tapa kommunikoida eri sidosryhmien kanssa. Etsimme joukkoomme muutosmatkan tekijöitä, jotka inspiroituvat uuden oppimisesta, kehittymisestä sekä uuden yrityskulttuurin ja työtapojen rakentamisesta. Tässä tehtävässä sinun tulee pystyä itsenäisesti ohjaamaan useita saman aikaisesti eteneviä asioita, toisinaan aikapaineen alla, joten kyky oman ajanhallinnan tasapainoittamiseen on valttia.  

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennia tarjoaa monia työelämän mahdollisuuksia rohkeille edistäjille. Mahdollistamme sinulle jatkuvasti kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät. Tuemme onnistumistasi kattavalla perehdytyksellä, myös haastavaan ja palkitsevaan esihenkilörooliisi liittyen. Toimipaikkasi on Pasilassa, ja arkeasi sujuvoittavat liukuva työaika sekä mahdollisuus etätyöhön.

Tehdessämme merkittävää muutosmatkaa myös työhyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeämpää kuin koskaan ennen. Fennialla saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten erinomaiset työterveysedut ja liikuntamahdollisuudet. Tavoitteenamme on, että jokainen fennialainen voi yhdistää työn ja vapaa-ajan iloa ja hyvinvointia maksimoivalla tavalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa CIO toimiston johtaja Petteri Aaltonen, jonka tavoitat parhaiten tiistaina 23.2. klo 15-16 tai keskiviikkona 3.3. klo 15-16 puhelimitse numerosta 040 0423661.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään 7.3.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426379
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa