(Poistunut julkaisusta)

Service Line Manager
Telia Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Telia Cygate on ICT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.


Seuraava mahdollisuutesi

Etsimme nyt Service Operations -yksikköömme Tiiminvetäjää yhdelle ICT-palvelutuotantomme tiimeistä. Tiimimme vastaa Telia Cygaten asiakasympäristöjen hallinnasta osana jatkuvaa palvelutuotantoamme, joka koostuu yhteensä yli sadasta alan ammattilaisesta. Tiimissä työskentelee muun muassa verkko- ja palvelinasiantuntijoita.

Palvelutuotantotiimin esimiehenä toimit kapellimestarina asiakkaidemme verkko- ja tietoturva- sekä konesalipalveluiden parissa. Vastaat osaltasi tuotannon päivittäisestä ohjaamisesta ja varmistat, että kaikki prosessit ja palvelut toimivat saumattomasti yhteen. Toimit tiiviissä yhteistyössä palvelutuotannon eri sidosryhmien kanssa. Tehtävä on vahvasti operatiivinen: seuraat ja vastaat siitä, että palvelulupauksemme toteutuvat sekä päivittäisessä työskentelyssä että pidemmällä tähtäimellä. Luonteeltaan työ on asiakaslähtöistä tiimityötä, jossa pyritään hyödyntämään erilaisia osaamisalueita niin reaktiivisissa kuin proaktiivisissakin toimissa.

 

Esimiesroolissa Telia Cygatella

Roolissasi vastaat tiimistäsi kokonaisuutena, sekä ihmisten hyvinvoinnista että tiimin tuloksellisesta toiminnasta. Olet valmis poistamaan esteitä tiimiläistesi henkilökohtaisen ja ammatillisen kehittymisen tieltä ja toimit heidän tukenaan yhteisiin tavoitteisiin pääsemisessä. Tehtävässäsi on tärkeää huolehtia, että tiimissäsi vallitsee positiivinen ilmapiiri ja tekemisen meininki.

Olet aikaansaava, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen ICT-alan ammattilainen, joka nauttii ihmisten kanssa työskentelystä huippuasiantuntijoidemme kanssa. Tiimiesimiehenä edistät sekä oman tiimisi sisäistä että tiimien välistä yhteistyötä ja luot osaltasi korkean suorituskyvyn kulttuuria. Olet kiinnostunut kehittymään myös itse esimiestyön ammattilaisena.

 

Mitä voit odottaa

Tarjoamme Sinulle paikan erittäin osaavassa porukassa, haastavien ja kriittisten asiakasympäristöjen ääreltä, laadukkaan konseptin parissa. Pääset haasteelliseen rooliin, jossa työtäsi arvostetaan. Sinulla on aito mahdollisuus kehittää ja kehittyä mielenkiintoisten asiakasympäristöjen ja asiantuntevien kollegoiden kanssa!

Tiimisi koostuu ICT-alan vahvoista ammattilaisista, joiden kanssa voitte yhdessä rakentaa ja kehittää tiimin toimintaa. Tiimin asiantuntijat vastaavat laajasta skaalasta erilaisten ja erikokoisten asiakkaidemme vikatilanteiden muutos- ja ongelmanhallintaan liittyvistä palvelupyynnöistä. Toimintaympäristönä ovat monista eri teknologioista koostuvat laajat asiakasverkot ja järjestelmäkokonaisuudet.

Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen ketteryys ja ison talon edut. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa Suomen moderneimmissa toimistotiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä tai tarvittaessa joustavasti etänä.

 

Mitä odotamme sinulta

Tässä tehtävässä olennaisia kompetensseja ovat hyvät esimies- ja johtamistaidot, joita Sinulle on kertynyt aikaisemmassa työssäsi vähintään muutaman vuoden ajalta. Sen lisäksi Sinulla tulisi olla ymmärrystä tai kokemusta ITIL-viitekehyksessä toimimisesta. Olet mahdollisesti kerryttänyt aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi tietoverkko-, tietoturva- ja konesaliratkaisujen parissa. Taustakoulutuksesi voi olla tekniseltä tai kaupalliselta alalta, esimerkiksi AMK-insinööri tai DI.

Aikaisemman relevantin työkokemuksen lisäksi olet asiakaspalveluhenkinen ja Sinulla on erinomaiset sidosryhmä- ja viestintätaidot suomeksi ja englanniksi. Sen lisäksi on tärkeää, että luot ympärillesi positiivista ilmapiiriä ja osaat verkostoitua sekä toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme erityisesti tiimipelaajan asennetta sekä halua ja kykyä työskennellä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi. 

Odotamme Sinulta myös itseohjautuvaa, pitkäjänteistä ja systemaattista otetta työskentelyyn sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja asioiden välisiä suhteita. Meillä Sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi jatkuvasti, joten ennakkoluuloton asenne, kyky oppia uutta ja avoin suhtautuminen muutokseen auttaa sinua menestymään jatkuvasti kehittyvässä ja uudistuvassa toimintaympäristössämme.

 

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa tuleva esimiehesi Hanna Pursiainen, puhelimitse 040 541 6246 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.
 

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? 

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 7.12.2020. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p. 0440622748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi. 

Tehtävään valitulle voidaan tehdä vähintään perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

 

Telia Cygate toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa; lisäksi olemme aina siellä, missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi