Service Exellence Specialist / Kehityspäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018 

Haemme Service   Excellence Specialist/Kehityspäällikköä pääkonttoriimme Helsingin   Pitäjänmäkeen.
 
  Kehityspäällikkö vastaa kiinteistön ylläpitopalvelutuotteen   kehittämisestä ja tuotetuesta. Hän varmistaa omalta osaltaan palveluiden   yhdenmukaisuuden, tavoitteenaan tuotteen kasvu ja kannattavuus. Tehtävä   painottuu kehitysprojektien johtamiseen, prosessikehitykseen sekä Key   Account liiketoimintayksiköiden tukemiseen. Palvelukonseptin hallinta,   kehitys ja jalkautus kuuluvat olennaisena osana tehtävään. Kehityspäällikkö   raportoi kiinteistön ylläpitopalvelun tuotejohtajalle  Edellytämme hakijalta kokemusta talotekniikasta ja/tai kunnossapidosta,   huoltoliiketoiminnan ymmärrystä sekä teknistä peruskoulutusta (esim.   teknikko, insinööri tai DI). Valittavan henkilön järjestelmäosaaminen   (mukaan lukien Excel, PowerPoint), laadukkaan materiaalin tuottaminen ja   esittäminen sekä tiedon jakaminen ovat hyvällä tasolla. Kokemus   tuotannonohjausjärjestelmien käyttöönotosta tai tuesta luetaan eduksi.
 
  Olet tottunut tarkastelemaan liiketoimintaa prosessinäkökulmasta ja sinulla   on erinomainen kyky soveltaa hankkimaasi tietoa ja osaamista.   Työskentelytyylisi on pitkäjänteistä ja systemaattista. Omaat jämäkkyyttä   asioiden eteenpäin viemiseen. Tilannetaju muuttuvassa toimintaympäristössä ja   uusien ratkaisujen aktiivinen hakeminen ovat myös keskeisiä ominaisuuksia.   Tehtävässä vaaditaan myös matkustusvalmiutta lähinnä kotimaassa sekä   erinomaista englannin kielen taitoa.
 
  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haasteellisen ja monipuolisen   tehtävän sekä tueksesi suuren kansainvälisen ja   osaavan organisaation ja mukavan tiimin.
 
  Tunnistitko itsesi? Mikäli olet hakemamma henkilö, täytä   hakemuksesi oheisen linkin kautta nyt tai viimeistään 31.5.2018.   Liitätähän hakemukseen mukaan myös ansioluettelosi.
 
  Lisätietoja tehtvästä antaa 7.5. alkaen arkisin toimistoaikaan   Tuotejohtaja, Jukka Backlund sähköpostitse jukka.backlund@iss.fi   tai puhelimitse 0400 973 696.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1131469
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki