(Poistunut julkaisusta)

Service Excellence Specialist
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018

Haemme Service Excellence Specialistia/Asiantuntijaa perhevapaan sijaiseksi pääkonttoriimme Helsingin Pitäjänmäkeen.

Service Excellence Specialist vastaa kiinteistön ylläpidon tuotteen toimintaohjeistuksesta ja tuotetuesta yhdessä tuotejohtajan kanssa. Tehtävässä pääpaino on toimintaohjeistuksen (ISO9001) ja muun tukimateriaalin kehittämisessä. Omalta osaltaan Excellence Specialist varmistaa palveluiden yhdenmukaisuuden tavoitteena tuotteen kasvu ja kannattavuus. Palvelukonseptin prosessit, jalkautus ja auditoinnit kuuluvat tehtävään.  Tehtävä sisältää näiden lisäksi erillisiä kehitysprojekteja projektipäällikön vastuineen. Excellece Specialist raportoi kiinteistön ylläpidon tuotejohtajalle.

Edellytämme soveltuvaa peruskoulutusta (talotekniikan, rakentamisen, kiinteistötalouden tai tuotantotalouden insinööri tai DI).  Valittavan henkilön järjestelmäosaaminen (mukaan lukien MSOffice), laadukkaan materiaalin tuottaminen ja esittäminen sekä tiedon jakaminen ovat hyvällä tasolla. Tehtävä edellyttää kykyä tarkastella liiketoimintaa prosessinäkökulmasta. Työskentelytyyliltä odotamme pitkäjänteistä ja systemaattista lähestymistapaa sekä jämäkkyyttä asioiden eteenpäin viemiseen. Tilannetaju muuttuvassa toimintaympäristössä ja uusien ratkaisujen aktiivinen hakeminen ovat Excellence Specialistin keskeisiä ominaisuuksia. Odotamme sinulta myös hyvää englannin kielentaito ovat olennaisia tehtävässä.


Arvostamme työkokemusta palvelutuotannosta, kiinteistön ylläpidon työtehtävistä ja laatujärjestelmistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haasteellisen ja monipuolisen tehtävän sekä tueksesi suuren kansainvälisen ja osaavan organisaation ja mukavan tiimin. Järjestämme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävästä perhevapaalle siirtyvän henkilön toimesta.


Mikäli olet vasta edellytetyn tutkinnon valmistumisvaiheessa oleva opiskelija, tarjoamme mahdollisuutta lopputyön tekemiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotejohtaja Jukka Backlund  numerosta 0400 973 696.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta nyt tai viimeistään 15.8.2018. Tehtävä alkaa syksyllä 2018.ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.