(Poistunut julkaisusta)

Service Excellence Specialist / Kehityspäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018 

Haemme Service Excellence Specialist/Kehityspäällikköä pääkonttoriimme Helsingin Pitäjänmäkeen.
 
  Kehityspäällikkö vastaa kiinteistön ylläpitopalvelutuotteen kehittämisestä ja tuotetuesta. Hän varmistaa omalta osaltaan palveluiden yhdenmukaisuuden, tavoitteenaan tuotteen kasvu ja kannattavuus. Tehtävä painottuu kehitysprojektien johtamiseen, prosessikehitykseen sekä Key Account liiketoimintayksiköiden tukemiseen. Palvelukonseptin hallinta, kehitys ja jalkautus kuuluvat olennaisena osana tehtävään. Kehityspäällikkö raportoi kiinteistön ylläpitopalvelun tuotejohtajalle  Edellytämme hakijalta kokemusta talotekniikasta ja/tai kunnossapidosta, huoltoliiketoiminnan ymmärrystä sekä teknistä peruskoulutusta (esim. teknikko, insinööri tai DI). Valittavan henkilön järjestelmäosaaminen (mukaan lukien Excel, PowerPoint), laadukkaan materiaalin tuottaminen ja esittäminen sekä tiedon jakaminen ovat hyvällä tasolla. Kokemus   tuotannonohjausjärjestelmien käyttöönotosta tai tuesta luetaan eduksi.
 
  Olet tottunut tarkastelemaan liiketoimintaa prosessinäkökulmasta ja sinulla   on erinomainen kyky soveltaa hankkimaasi tietoa ja osaamista. Työskentelytyylisi on pitkäjänteistä ja systemaattista. Omaat jämäkkyyttä   asioiden eteenpäin viemiseen. Tilannetaju muuttuvassa toimintaympäristössä ja uusien ratkaisujen aktiivinen hakeminen ovat myös keskeisiä ominaisuuksia. Tehtävässä vaaditaan myös matkustusvalmiutta lähinnä kotimaassa sekä erinomaista englannin kielen taitoa.
 
  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haasteellisen ja monipuolisen tehtävän sekä tueksesi suuren kansainvälisen ja   osaavan organisaation ja mukavan tiimin.
 
  Tunnistitko itsesi? Mikäli olet hakemamma henkilö, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta nyt tai viimeistään 31.5.2018.   Liitätähän hakemukseen mukaan myös ansioluettelosi.
 
  Lisätietoja tehtvästä antaa 7.5. alkaen arkisin toimistoaikaan Tuotejohtaja, Jukka Backlund sähköpostitse jukka.backlund@iss.fi   tai puhelimitse 0400 973 696.