(Poistunut julkaisusta)

Service Excellence Specialist, Järjestelmä- ja huoltokirja-asiantuntija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Haemme Service Excellence Specialistia nykyisen asiantuntijamme siirtyessä organisaatiossa uusiin tehtäviin. Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva ja alkaa mahdollisimman pian. Toimipisteesi voi sijaita Helsingissä, Tampereella, Turussa tai Kuopiossa.

Service Excellence Specialist vastaa kiinteistön ylläpidon huoltokirjaratkaisuista ja toimii toiminnanohjausjärjestelmän tuoteasiantuntijana. Omalta osaltaan Excellence Specialist -varmistaa palveluiden yhdenmukaisuuden tavoitteena tuotteen kasvu ja kannattavuus. Palvelukonseptin prosessit, jalkautus ja auditoinnit kuuluvat tehtävään.  Tehtävä sisältää näiden lisäksi erillisiä kehitysprojekteja projektipäällikön vastuineen. Excellence Specialist raportoi kiinteistön ylläpidon tuotejohtajalle.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta (talotekniikan, rakentamisen, kiinteistötalouden tai tuotantotalouden insinööri tai DI) ja kokemusta huoltokirjojen tai toiminnanohjausjärjestelmän hallinnasta. Valittavan henkilön järjestelmäosaaminen (mukaan lukien MS Office), laadukkaan materiaalin tuottaminen ja esittäminen sekä tiedon jakaminen ovat hyvällä tasolla. Tehtävä edellyttää kykyä kokonaisvaltaiseen liiketoiminnan tarkasteluun prosessinäkökulmasta. Työskentelytyyliltä odotamme pitkäjänteistä ja systemaattista lähestymistapaa sekä jämäkkyyttä asioiden eteenpäin viemiseen. Tilannetaju muuttuvassa toimintaympäristössä ja uusien ratkaisujen aktiivinen hakeminen ovat myös Excellence Specialistin keskeisiä ominaisuuksia. Matkustusvalmius lähinnä kotimaassa (erityisesti jos toimipisteesi sijaitsee Helsingin ulkopuolella) sekä hyvä englannin kielentaito ovat olennaisia tehtävässä. Tehtävässä vaaditaan näiden lisäksi nuhteetonta taustaa ja työsopimuksen edellytyksenä valittavan henkilön onkin hyväksytysti läpäistävä vaadittava turvallisuusselvitystaso.

Arvostamme työkokemusta kiinteistön ylläpidon palvelutuotannosta, työtehtävistä ja toiminnanohjausjärjestelmistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haasteellisen ja monipuolisen tehtävän sekä tueksesi suuren kansainvälisen ja osaavan organisaation sekä mukavan tiimin.  Mikäli olet vasta edellytetyn tutkinnon valmistumisvaiheessa oleva opiskelija, tarjoamme mahdollisuutta lopputyön tekemiseen.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta nyt tai viimeistään 12.8.2018. Liitäthän hakemukseen ansioluettelosi sekä erillisen kuvauksen, jossa kerrot näkemyksesi asiantuntijan tehtävästä ja omat vahvuutesi sen osalta. Huomioithan, että tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotejohtaja Jukka Backlund arki-iltapäivisin numerosta 0400 973 696.ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.