(Poistunut julkaisusta)

Service Engineer Trainee, Solenis Finland Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Solenis Finland Oy on paperi- ja selluteollisuudelle erikoiskemikaaleja valmistava yritys. Solenis Finland Oy on osa Solenis-konsernia, joka työllistää 3500 ammattilaista 118 maassa.

 

Haemme nyt Solenis Finland Oy:lle asiakaslähtöistä ja kehittymishaluista

 

SERVICE ENGINEER TRAINEETÄ

 

prosessimittaustehtäviin Oulun paperitehtaalle. 

 

Työt alkavat valitun henkilön käytettävyyden mukaan ja työsuhteen alustava kesto on vuoden 2019 loppuun saakka. Hyvälle tekijälle on tarjolla pitempi aikainen pesti, joten haemme sitoutunutta työntekijää.

 

Keskeisiä työtehtäviä ovat näytteenotot ja erilaiset mittaukset sekä kemikaaliannostelukonttien täyttäminen ja kulutusseuranta. Vastuu lisääntyy kokemuksen karttuessa.

 

Toivomme Sinulta:

  •  reipasta palveluhenkistä asennetta, innokkuutta ja ahkeruutta
  •  itsenäistä työskentelyotetta ja luotettavuutta
  •  paperiteollisuuden prosessipuolen tuntemusta
  •  sitoutumista turvallisuuskäyttäytymiseen
  • joustavuutta työaikojen suhteen

 

Tekninen koulutustausta ei ole välttämätön, mutta insinööriopinnot luetaan eduksi. Lisäksi aikaisemmasta asiakaspalvelu- ja/tai prosessiteollisuuden työkokemuksesta on apua. Edellytämme aikaisempaa kokemusta työskentelystä tehdasympäristöstä. Työ edellyttää lisäksi oman auton käyttöä ja mahdollisuutta käydä perehtymässä sekä tuuraamassa lomia Kemin tehtaalla.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden kartuttaa kokemusta ja kehittää osaamista paperi- ja selluteollisuuden toimintaympäristössä itsenäisissä työtehtävissä. Saat tehtävään perehdytyksen ja pääset osoittamaan potentiaalisi globaalin kemian yhtiön palveluksessa. Palkkaus määräytyy hakijan osaamisen ja kokemuksen perusteella.

 

Mikäli tehtävä kuulostaa mielenkiintoiselta ja olet hakemassa uusia haasteita, jätä hakemuksesi sivujemme www.adecco.fi kautta viimeistään 24.03.2019. Liitä mukaan myös CV. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jos tehtävä tuntuu omalta, älä jää aikailemaan! Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen 040 649 3121, sanna.raisanen@adecco.fi.  Onnea hakuun!