(Poistunut julkaisusta)

Service Engineer Solenis Finland Oy:lle
Solenis Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Solenis Finland Oy on paperi- ja selluteollisuudelle erikoiskemikaaleja valmistava yritys. Solenis Finland Oy on osa Solenis-konsernia, joka työllistää 3500 ammattilaista 118 maassa.

Haemme asiakaslähtöistä ja kehittymishaluista Service Engineer prosessimittaustehtäviin Imatralle. Työsuhde alkaa helmikuussa ja jatkuu vuoden 2020 loppuun saakka.

Odotamme tehtävää hakevilta henkilöiltä:
- reipasta palveluhenkistä asennetta, innokkuutta ja ahkeruutta,
- itsenäistä työskentelyotetta ja luotettavuutta,
- paperiteollisuuden tuntemusta ja jonkin verran kokemusta tehdasympäristöstä sekä
- sitoutumista turvallisuuskäyttäytymiseen.

Voit olla työurasi alkuvaiheessa tai kokenut tekijä. Tekninen koulutustausta ei ole välttämätön, mutta insinööriopinnot luetaan eduksi. Myös kokemus laborantin tehtävistä on vahvuus. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Keskeisiä työtehtäviä ovat näytteenotot ja erilaiset mittaukset, puhdistukset sekä kemikaalien annostelukonttien täyttäminen.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden kartuttaa arvokasta kokemusta ja kehittää osaamistasi paperiteollisuuden toimintaympäristössä itsenäisissä työtehtävissä. Saat tehtävään perehdytyksen ja pääset osoittamaan potentiaalisi globaalin yhtiön palveluksessa.

Työsuhde solmitaan Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa: HR Consultant Antti Riihimäki 040 668 6384, antti.riihimaki@adecco.fi . Hae tehtävää mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Hakuaika päättyy 31.12.2019.