(Poistunut julkaisusta)

Service Engineer ANDRITZ Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018Työn kuvaus:
  ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 200. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. ANDRITZ Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Wolfgang Leitner (ANDRITZ AG) ja toimitusjohtajana Kari Tuominen. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.

Haemme kahta Service Engineeriä asiakkaamme ANDRITZ Oy:n PKP -divisioonan WLP tuoteryhmään Savonlinnaan työskentelemään meesauunien ja/tai kaustisoinnin parissa. Perehdyttämisen jälkeen toimipaikaksi on neuvoteltavissa jokin ANDRITZ Oy:n olemassa oleva toimipaikka.

Toivomme sinulta:
- ymmärrystä laitteista ja prosesseista (esim. pyörivät uunit, rummut ja/tai suotimet),
- kokemusta asiakaspalvelusta sekä huolto- ja valvontatehtävistä,
- tehtävään soveltuvaa diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkintoa,
- englannin hyvää suullista ja kirjallista osaamista sekä
- matkustusvalmiutta
 
Etsimme joustavaa henkilöä, joka on ulospäinsuuntautunut ja jolla on yhteistyökykyinen ote tiimityöskentelyyn. Turvallisuusajattelu on sinulle tuttua. Olet rohkea ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi tehtävään katsotaan muu kielitaito sekä kokemus paperi- ja selluteollisuudesta.
 
Tehtäviisi kuuluu:
Vastaat meesauunien ja/tai kaustisoinnin suodinten ja laitteiden huoltotoiminnan toteutuksista maailmanlaajuisesti sekä tuet meesauunin ja/tai kaustisoinnin suodinten huoltojen tarjous- ja myyntityötä.
 
Tarjoamme Sinulle:
Tarjoamme haasteellisen ja vaihtelevan työnkuvan. Saat tueksesi ammattitaitoiset työkaverit. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi. Pääset rakentamaan uratarinaasi kansainvälisessä organisaatiossa.
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 12-14 HR Consultant Sami Mentula, p. 0403582035. Haethan tehtävää viimeistään 12.10.2018 osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Muistathan liittää CV:si ja palkkatoiveesi hakemukseen.

Asiakkaan tehtävänimike:  Service Engineer


Sijainti:  KOTKA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sami Mentula


Toimipaikka:  Kotka