(Poistunut julkaisusta)

Service developer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. 

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. 

 

Haemme nyt Service Developeria Hankinta-, toimitila- ja assistenttikäännöspalvelut osaamiskeskukseemme kokonaisvaltaiseen palvelukehittämiseen ja palvelumuotoiluun kykenevää asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.
 
SERVICE DEVELOPER 

 

Tässä tehtävässä vastaat 

 

Service Developerina sinulla on keskeinen rooli kehittää hankinta-, toimitila- ja assistenttipalveluiden laajaa palvelukokonaisuutta vastaamaan toiminnon tavoitteita ja nykypäivän vaatimuksia asiakas- ja työntekijätyytyväisyyden optimoimiseksi. Tehtävässä vastaat määriteltyjen palveluiden, palvelukonseptien ja niiden visuaalisen ilmeen kehittämisestä yhteistyössä liiketoiminnan ja muiden sidosryhmien kanssa. Vastaat tarvittaessa myös näiden palveluiden prosessien sekä niitä tukevien digitaalisten ratkaisujen kehittämisestä. Keskeisenä tavoitteenasi on lisäksi varmistaa näiden palvelukonseptien ja -prosessien jalkautus. 

 

Mitä odotamme sinulta 


Sinulla on vähintään useamman vuoden kokemus palvelumuotoilusta, palveluiden kehittämisestä, sekä niitä tukevien prosessien ja järjestelmien/sovellusten kehittämisestä erityisesti eri toimitila- ja käyttäjäpalveluista, sisäisistä tukipalveluista sekä keskitetystä palvelutuotannosta ja asiakaspalvelusta. Olet tottunut itsenäisesti suunnittelemaan ja toteuttamaan projekteja tuloksellisesti.


Sinulla on vahvat vuorovaikutus-, organisointi- ja vaikuttamistaidot ja verkostoidut sekä työskentelet mielelläsi eri sidosryhmien kanssa. Olet tavoitteellisesti toimiva analyyttinen ongelmanratkaisija, joka hahmottaa hyvin kokonaisuuksia ja kykenee priorisoimaan asioita tehokkaasti ja viemään asioita onnistuneesti maaliin. Sinulla on tehtävään soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto.

 

Lyhyesti; hakemamme henkilö on siis liiketoimintalähtöinen palvelukehittäjä, jolla on vahva palvelumuotoilun osaaminen. 

 

Tarjoamme sinulle 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen palvelukehittämisen ja -muotoilun osaamiskentältä OP:n kehittyvässä ympäristössä. Tehtävä on itsenäinen, mutta pääset työskentelemään eri alojen ammattilaisten kanssa. Työskentelyäsi tukee myös muut toiminnon osaajat. 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet 

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 2.12. mennessä. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Riitta Kivimaa puhelimitse 040 523 5746 maanantaisin 18.11 ja 25.11. klo 16-17.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.