(Poistunut julkaisusta)

Service Desk -työntekijä Outotecille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019
Oletko IT-alan loppuvaiheen opiskelija tai vastavalmistunut? Etsitkö ponnahduslautaa oman alan tehtäviin? Etsimme sosiaalista ja yhteistyökykyistä vahvistusta Outotecin Service Desk -tiimiin! Emme edellytä laajaa kokemusta, vaan asenne ratkaisee. Lue lisää ja lähetä hakemuksesi jo tänään, aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet toimimaan yrityksen sisäisenä IT-tukena osana Service Desk -tiimiä. Saat kattavan perehdytyksen tarvittaviin ohjelmiin ja teknologioihin ja tulet palvelemaan kansainvälisen yrityksen globaalia käyttäjäkuntaa.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä vastaat Outotecin henkilökunnan tukipyyntöihin ja kysymyksiin. Yhteydenottoja ja puheluita voi tulla ympäri maailman globaalilta käyttäjäkunnalta. Tiketit vaihtelevat, mutta tyypillisesti tukea tarvitaan esimerkiksi Office 365- ja Windows 10 -ympäristöihin ja käyttöön liittyen. Työskentelet osana ammattitaitoista ja mukavaa tiimiä.

Tehtävä on kokoaikainen, 40 tuntia viikossa. Työsuhde on 6 kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen jatkosta voi olla mahdollista neuvotella.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* IT-alan opinnot loppusuoralla/vastavalmistunut
* Osaamista Office 365- ja Windows 10 -ympäristöstä
* Asiakaspalveluhenkinen asenne sekä erinomaiset tiimityöskentelytaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 6 kuukautta, jatkosta voi olla mahdollista neuvotella
* Sijainti: Matinkylä, Espoo


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Outotec Oyj on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö, joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.