(Poistunut julkaisusta)

Service Desk Specialisteja Tampereelle
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Onko asiakkaiden parissa työskentely ja erilaisten teknisten ongelmien ratkominen sinulle tuttua puuhaa?
Löytyykö sinulta jo työkokemusta IT-tuen tehtävistä ja haluaisit päästä syventämään taitojasi entisestään IT-alan tunnetussa yrityksessä? Löytyykö sinulta kärsivällisyyttä ja aitoa paloa saada ratkaistua haastavatkin ongelmat yhdessä tiimisi kanssa?

Etsimme asiakkaallemme Tampereelle kahta (2) Service Desk Specialistia monipuoliseen ja vaihtelevaan työnkuvaan ratkomaan yritysasiakkaiden erilaisia teknisiä palvelupyyntöjä. Service Deskissä työskentelet niin itsenäisesti kuin yhdessä tiimisikin kanssa ja käsittelet asiakkaiden palvelupyyntöjä puhelimitse, etähallintatyökalun, chatin ja sähköpostin välityksellä. Palvelupyynnöt voivat liittyä esimerkiksi ohjelmistoihin, käyttöjärjestelmiin, käyttäjähallintaan, työasemiin sekä mobiili- ja oheislaitteisiin. Pääset palvelemaan erilaisia yritysasiakkaita ja siten työpäiväsi ovat hyvin vaihtelevia ja mielenkiintoisia.

Toivomme sinulta jo hieman aikaisempaa kokemusta IT-tuen tehtävistä. Osaaminen voi olla hankittua niin työkokemuksen, työharjoittelun, koulutuksen tai harrastuneisuuden avulla. Viihdyt nopeatempoisessa ympäristössä ja olet halukas työskentelemään yhteistyössä muiden tiimijäsenten kanssa. Olet oma-aloitteinen, tartut innokkaasti työtehtäviin ja haluat saattaa työtehtäväsi aina loppuun saakka. Toimit luontevasti ja ystävällisesti asiakkaiden kanssa.

Kyseessä on helmikuuhun 2021 loppuun asti kestävä määräaikainen työsuhde. Työsuhde sisältää kuitenkin option jatkosta. Työtä tehdään arkipäivisin toimistoaikojen puitteissa. Työsuhde alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhteen virallisena työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Toivomme sinulta:

  • Soveltuva IT-alan koulutus tai alan opintoja
  • Osaamista Windows työasemaympäristöistä (7 ja 10)
  • Kokemusta MS Office -tuoteperheestä sekä 0365-ympäristöstä
  • Active Directory tuntemusta
  • Asiakaslähtöistä työskentelyotetta
  • Kykyä toimia kiireisissäkin tilanteissa järjestelmällisesti ja pitkäjänteisesti
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada monipuolista ja arvokasta IT-alan työkokemusta tunnetussa ja mielenkiintoisessa IT-alan yrityksessä! Saat kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoiset kollegat työsi tueksi.

Mikäli kiinnostuit, laitathan meille hakemuksesi ja liität siihen CV:si jo tänään! Voit käydä tutustumassa sivustomme kautta mm. siihen mihin kaikkiin yrityksiin kauttamme on mahdollisuus työllistyä. Klikkaa itsesi sivustolle tästä