(Poistunut julkaisusta)

Service Desk Specialisteja Joensuuhun
Atea Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

Hei datanomi tai it-tradenomiksi vasta valmistunut tai jo pidempään IT-alalla ollut työntekijä, oletko töitä vailla kesän jälkeen?

Etsimme Joensuuhun asiakkallemme Atealle, Joensuun toimipisteeseen

Service Desk Specialisteja

määräaikaisiin, kokoaikaisiin työsuhteisiin.

Työssäsi opastat ja neuvot yritysasiakkaita heidän tietoteknisissä ongelmissaan; opastat mm. järjestelmien ja laitteiden käytössä. Työpisteesi sijaitsee Joensuussa Tiedepuistolla ja työtä tehdään pääasiassa arkipäivisin, mutta toivomme valmiutta kolmivuorotyöhön.

Edellytämme hakijalta it-alan tutkintoa; joko datanomin tai amk-tason/yliopistotason koulutusta sekä vähintään harjoittelujen kautta saatua alan työkokemusta. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus it-tukityöstä, puhelintyöstä ja asiakaspalvelusta.

Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, ongelmanratkaisukykyinen, luotettava ja oma-aloitteinen sekä puhut sujuvaa suomea ja pystyt palvelemaan asiakkaita myös englannin kielellä.

Työ on määräaikainen (12 kk) ja kokoaikainen, työtunnit ovat 37,5h/vko. Palkka määräytyy henkilöstöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Työ alkaa loka-marraskuussa sopimuksen mukaan. Vuokratyösuhteen jälkeen on hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Pääset tutustumaan asiakasyritykseemme, Ateaan tästä.