(Poistunut julkaisusta)

Service Desk Specialisteja Joensuuhun
Atea Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019

Hei datanomi tai it-tradenomiksi vasta valmistunut tai jo pidempään IT-alalla ollut työntekijä, oletko töitä vailla? Olisitko heti vapaa töihin ja etsit pidempää, mahdollisesti jopa vakituista työpaikkaa?

Etsimme Joensuuhun asiakkallemme Atealle, Joensuun toimipisteeseen

Service Desk Specialisteja

määräaikaisiin, kokoaikaisiin työsuhteisiin.

Työssäsi opastat ja neuvot yritysasiakkaita heidän tietoteknisissä ongelmissaan; opastat mm. järjestelmien ja laitteiden käytössä. Työtä tehdään pääasiassa arkisin klo 8-16 ja työpisteesi sijaitsee Joensuussa Tiedepuistolla.

Edellytämme hakijalta it-alan tutkintoa; joko datanomin tai amk-tason/yliopistotason koulutusta sekä vähintään harjoittelujen kautta saatua alan työkokemusta. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus it-tukityöstä, puhelintyöstä ja asiakaspalvelusta.

Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, ongelmanratkaisukykyinen, luotettava ja oma-aloitteinen sekä puhut sujuvaa suomea ja pärjäät jollain tavalla myös englannin kielellä.

Työ on määräaikainen (6-12 kk) ja kokoaikainen, työtunnit ovat 37,5h/vko. Palkka määräytyy henkilöstöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Aloitus voi olla hyvinkin nopeasti, älä siis aikaile, vaan täytä hakemus heti! Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Pääset tutustumaan asiakasyritykseemme, Ateaan tästä.