Service Desk Specialist
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Vi söker flera serviceinriktade SERVICE DESK SPECIALISTER till vår globala IT kund i Helsingfors. Arbetstiderna placerar sig vardagar mellan 7-19.


Vad är det frågan om?

Det är frågan om att per telefon och epost hjälpa kunder med Windows och O365 teknisk support, innehållande även distans- installering och anvisningar. I arbetet svarar vi på kundföretagens supportfrågor, gör felsökningar och löser program- och applikationsproblem rörande tekniska- fel och störningar på distans.

Arbetet är främst kundbetjäning via telefon, där kontakternas mängd kan variera och därför önskar vi att man kan arbeta under periodvis stress. Kontakterna kan ha olika frågor om tex. arbetsstationen, program och kringutrustning på både svenska, finska och engelska.

Vad förväntar vi oss?

Du kan redan ha arbetat inom yrket eller just blivit klar IT- datanom, tradenom eller ingenjör ifall du redan har erfarenhet av it-stöd/service desk arbetsuppgifter. Även om man är intresserad av informationsteknologi på fritiden och är motiverad att hjälpa andra inom IT-frågor är det ett stort plus. Man ska kunna ta eget initiativ och vara en aktiv problemlösare.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett heltidsjobb med mångsidiga arbetsuppgifter på en stor internationell firma, trevliga och kunniga arbetskamrater och med stöd från din handledare. Modern omgivning och möjlighet att utvecklas tekniskt. Detta kan också vara en bra start för de som just blivit klara inom branschen att komma igång genom ett känt och väl omtalat IT företag. Arbetet görs för tillfället på distans och delvist från kontoret i Helsingfors, Pitäjänmäki.

Ytterligare information

Sökningsprocessen är redan igång, så sök platsen så fort som möjligt. Vi önskar att du berättar om dig själv genom CV och en ansökan.


Ytterligare information får du genom att kontakta Poolias IT-rekryteringskonsulter:

Sigrid Puhilas-Ikonen
sigrid@poolia.fi
+358 20 7290 839

Annastiina Korpi
annastiina@poolia.fi
+358 20 7290 835

OBS! Genom att söka denna plats ger du lov till att dina uppgifter sparas och används i vårt datasäkerhet- och dataskyddsregister.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1420852
  • Tehtäväalue: IT, Toimistotyö
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki